Café Weltschmerz

Olifant in De Kamer: Sadistisch, ritueel kindermisbruik – Erik van der Horst en Gideon van Meijeren

Gideon van Meijeren (FvD) kwam afgelopen vrijdag praten over het failliet van het debat in de Tweede Kamer. Immers, er wordt zelden nog over inhoud gesproken, maar veelal over vorm. Van een debat is nauwelijks nog sprake, want de ‘regels’ staan een echt dialoog in de weg. En, dankzij die zelfde regels komen bewindslieden steeds opnieuw weg met het verkondigen van leugens of überhaupt geen antwoorden op vragen geven.

Echter, eenmaal aan tafel bij Erik van der Horst ging het gesprek al snel richting het onderwerp ‘sadistisch, ritueel kindermisbruik’, één van de onderwerpen die angstvallig uit het debat worden gehouden door de voorzitter. Wat blijkt? Het is een onderwerp dat veel meer aandacht verdient dan het krijgt.

Talloze slachtofferverklaringen wijzen in de richting van (hooggeplaatste) ambtenaren binnen het Ministerie van Justitie. Deze slachtoffers noemen met regelmaat dezelfde locaties, handelingen en zelfs namen. Toeval lijkt uitgesloten.

Het Ministerie van Justitie beloofde een onderzoek in te stellen, naar aanleiding van een unaniem aangenomen motie. Maar, zo stelde het ministerie, wie dat onderzoek zou gaan uitvoeren en op welke wijze, dát zou bepaald worden door… het Ministerie van Justitie. Bovendien zou de uitkomst van het onderzoek eerst met het ministerie gedeeld moeten worden, voordat het naar buiten gebracht wordt. Bij WC Eend zouden ze het zo gek nog niet bedacht hebben.

Gideon van Meijeren trekt zich het onderwerp en de verhalen zeer aan en heeft zich voorgenomen zich vast te bijten in de materie. Bij Café Weltschmerz vindt hij wél de vrijheid om erover te mogen spreken.

Archos – Glasscherven en duistere rituelen:
https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2020/uitzending-27-juni-ritueel-misbruik.html

(Onderaan de webpagina van Archos staan nog meer links naar andere, relevante items: https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2020/uitzending-27-juni-ritueel-misbruik.html#89168512-65c6-4831-b5e3-8e6e1c10fbb4)

(Visited 1.307 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Olifant in De Kamer: Sadistisch, ritueel kindermisbruik – Erik van der Horst en Gideon van Meijeren
 1. het zal menigeen bekend zijn, echter alsnog wens ik het voor te dragen, waarbij bedoeld wordt, dat het bij die en gene duidelijk is,
  dat tegenwerking bij procesvoering vooral aangestuurd werd en wordt door destijds de pedante mongool beatrix …
  vele artikelen zijn er intussen aan gewijd … het volgend artikel geeft een zeer omvangrijk historisch overzicht: https://www.stopworldcontrol.com/nl/ritueel/#

 2. Gideons Kennis en Kunde hebben bewonderenswaardige omvang …
  Zijn morele kompas gespitst op Wezenlijkheid en Waarheid oogt loepzuiver …
  wat tof dat Hij te midden van ons verkeert

 3. Dank Ernst en Gideon voor weer dat prachtige gesprek. Gideon, jij geeft me hoop. Voor mij ben jij de echte politicus daar in Den Haag, met het hart op de juiste plaats en een gezond opmerkingsvermogen. En Ernst, ga nog veel door met deze mooie interviews, die ik bij de NPO zo mis. Ik blijf je volgen. kennen jullie trouwens het Ronde Huis? In Nunspeet. Op internet kun je er veel over vinden. Daar in de Veluwe is veel kindermisbruik geweest. Het begon al met prins Hendrik en zijn vrienden, waaronder de opa van onze premier Rutte. Veel hooggeplaatsten waaronder prins Bernard. Daarom kun je er zo moeilijk tussen komen. Dus ik pleit ook voor een nieuwe commissie. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *