Café Weltschmerz

Onzichtbare genocide – Max von Kreyfelt en Erik Boomsma

Max von Kreifelt gaat in gesprek met Erik Boomsma, die als mens en ondernemer zijn bestaan -en het bestaan van zijn kinderen en kleinkinderen- bedreigd zag door de dystopische en wereldwijd gecoördineerde maatregelen tegen de bevolking. Hij besloot om diepgaand onderzoek te doen naar waarheidsvinding.

Erik wil met zijn onderzoek een bijdrage leveren aan het creëren van een Nieuwe Wereld die we wél willen. Sinds maart van dit jaar houdt hij ook de cijfers bij uit het meld- en registratiesysteem ‘EudraVigilance’ van de Europese Unie. (Link: https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html

) en het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistieken (Link: https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/70895ned/table

). Boomsma wil de gevonden feiten, bewijzen en cijfers graag met ons delen.

Hij laat ons tevens zien hoe de farmaceutische industrie statistische uitkomsten van onderzoek manipuleert en via marketingcampagnes de bevolking misleidt. Maar ook neemt hij ons mee in de cijfers van de meldingen van bijwerkingen en overlijdens die direct gerelateerd zijn aan de injectie-campagne met de experimentele vloeistoffen van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en Janssen. De resultaten zijn schokkend. Het lijkt er sterk op, dat er zich een ware genocide onder de bevolking van de Europese Unie voltrekt.

(Visited 2.188 times, 1 visits today)
One thought on “Onzichtbare genocide – Max von Kreyfelt en Erik Boomsma
 1. Heel interessante informatie, maar kan mogelijk nog interessanter worden.
  Mijn echtgenote werkt in de Re-integratie : Mensen die langdurig ziek zijn geweest begeleiden naar de arbeidsmarkt. Coaching, dus. Ze heeft hierbij heel persoonlijk contact met haar kandidaten. Die leggen dus ook meestal heel gevoelige onderwerpen op tafel. Onderwerpen die je normaal niet hoort.
  Eén van de onderwerpen die vaak terugkomt, is dat vrouwen klagen over hun onregelmatige menstruatie na de Covid-injectie. Ook vrouwen van na de overgang krijgen opnieuw menstruatieklachten. Meerdere vrouwen hebben aangegeven spijt te hebben de “prik” genomen hebben, en weigeren de tweede.
  Door het heel persoonlijke van dit onderwerp verwacht ik dat deze bijwerkingen nog minder in de cijfers terugkomen dan de andere, maar wat nog veel belangrijker is : Wat regelt eigenlijk die menstruatiecyclus en op welke manier wordt deze nu ontregelt.
  Dit aspect afwegende tegen de geruchten rond de-populatie denk ik dat dit interessant is voor een onderzoeksjournalistiek medium als Weltschmerz, die hier vast en zeker een medisch specialist bij kan vinden.
  Succes en continuïteit gewenst,
  Jan van Leeuwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *