Een Oorlog Reeds Verloren

Op het pad der natuurlijke energie

Trouwe kijkers zullen inmiddels wel vernomen hebben dat Sven samen met zijn vrienden Vincent en Jeroen de stichting Het Pad der Natuurlijke Energie heeft opgericht, een passieproject waarmee zij verloren gewaande kennis en wetenschap willen herontdekken om zo bij te dragen aan een nieuwe, betere wereld. Een wereld waarin woorden als gezondheid en duurzaamheid weer betekenis hebben en waar de mens weer in harmonie leeft met zowel zijn eigen natuur als met die om hem heen.

Om na alle korte video’s op de verschillende kanalen de vaste volgers van EORV/EVRG ook eens uit te leggen wat hem ertoe heeft bewogen dit project op te zetten, welke drijfveren en ambities en hoeveel liefde daarbij komt kijken, liet Sven zichzelf voor de verandering weer eens zélf interviewen door de jonge honden van het Pad der Natuurlijke Energie. Het resultaat ziet u hier.

Wilt u de stichting helpen om hun doelen te bereiken? Overweegt u dan mee te doen aan de loterij en daarbij zelf kans te maken op een camper, een goud- of zilverschat of een van de vele andere prijzen. U heeft nog een paar dagen om een lot te kopen, dat kan via de volgende link:

https://natuurpad.com/loterij/

(Visited 1.377 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Op het pad der natuurlijke energie
 1. Zo heb ik altijd de zelfverantwoordelijkheid voor de gezondheid gepredikt!
  Gedestilleerd water is niet voorzien van vereiste mineralen.

 2. ing.Dan Winter : Updates on The Imploder water treatment technology.

  https://duckduckgo.com/?q=Dan+Winter-+Super+Imploder+&t=ffsb&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DiNfO22S7rPY

  WAT IS DE IMPLODER?: De Superimploder is ’s werelds krachtigste en meest
  bewezen
  magnetische en vortex waterbehandeling voor landbouw en groei. Magneten met een zeer hoge dichtheid
  worden gecombineerd met een diepgaand geoptimaliseerde
  laadvortexsproeier om een groeistimulerend (en gezondheidsoplossing) oplosbaarheidshydratatie-effect te produceren.

  Wat het voor u kan doen?: Het wereldwijd toonaangevende oplosbaarheidshydratatie-effect van de superimploder heeft de volgende voordelen:
  -in de landbouw variëren de groeivoordelen vaak tussen 15 en 40 procent – en meer.
  En bij bepaalde gewassen – waaronder hydrocultuur, hennep en kiemen
  is de groeitoename vaak nog groter – er is
  aanzienlijk minder water nodig met ‘natter water’ – 30% besparing in hoeveelheid water die nodig is voor irrigatie is gebruikelijk – ook dramatisch minder zeep is meestal nodig
  voor het wassen – belangrijk voor het wassen van auto / vrachtwagen / kleding – en meer.
  – voor dieren en mensen- aangezien hydratatie HET probleem
  is bij een groot aantal gezondheidsproblemen- helpt natter water bij tal van problemen. Natter water is stimulerend en energiek.
  -om dezelfde reden dat oplosbaarheid helpt bij het ‘reinigen
  van de leidingen’ voor mensen in omloop
  – magnetische waterbehandeling voor oplosbaarheid – zoals Superimploder beroemd is om het elimineren van calcium- en mineraalophoping in de pijp…………………etc

  https://fractalfield.com/implodermagneticresearch/

  Bing : https://www.bing.com/search?q=https%3A%2F%2Ffractalfield.com%2Fsuperimploder%2F&form=ANSPH1&refig=bbb318698bc4435390a73c3dca8f19bb&pc=U531

  De achtergrond van Dan Winter is net zo veelzijdig als zijn standpunt. Dan studeerde cum laude af aan de Universiteit van Detroit en volgde een graduate studies in psychofysiologie en de oorsprong van talen. Naast zijn academische achtergrond heeft hij gewerkt als systeemanalist bij IBM, een industriële metallurg en kristallograaf. Hij heeft veel verschillende studies uitgevoerd, van kwantumfysica tot modellering in het MIT-ruimtelaboratorium tot het ontwikkelen van de vroege biofeedback-prototype-apparatuur als de protegé van Dr. Albert Axe. Dan heeft veel gereisd om te studeren aan de Gurdjieff School voor heilige gymnastiek, in Florence met Buckminster Fuller, de Gizah-piramides, Israël, de Andes en in Findhorn.

  Dan put uit vele bronnen, waaronder wetenschap, mythologie, populaire cultuur en zelfs gechannelde informatie, op zoek naar ideeën over de diepe verbondenheid van alle dingen en hoe de diepe aard van onze eenheid kan worden benaderd vanuit architectuur of kunst, wiskunde of biologie, elektronica / computers of mythe.
  Meer over Dan Winter: http://www.goldenmean.info/

  Geheime wetenschap van extase en onsterfelijkheid”:
  https://t.learnitlive.com/class/11964/Dan-Winter-The-PRACTICE-Practical-app-hygiene-of-spiritual-physics-life

  De terugkeer van Enki: kinderen worden sterren.
  Enki de stam met (((BLAUW BLOED))) lion/Leeuw.
  https://www.goldenmean.info/enki/
  (Isis in het Egyptisch en Innana in het Sumerisch, Isis is de dochter van Sekhmet in de Egyptische Mythologie)
  Ea (ANnunaki – naar wie EArth werd genoemd) werd EL genoemd, wiens ouders An & Annu waren. Enki en Enlil waren zonen van Ea of An..
  Sitchen citerend, Earth Chronicles: ARY-AN Goden werden vermeld met hun ouders en grootouders, de “Olden Gods”, Anu & Antu, Enlil & Ninlil, Ea & Damkina. … toen p 80-81 War of Gods & Men., Want Enki was de eerstgeboren zoon van Anu door Id, een van zijn 6 concubines, en had kunnen worden verwacht om Anu te volgen op niburu’s troon … maar toen, net als in het bijbelse verhaal van Abraham, zijn concubine Haggar en zijn halfzus Sara – Anu’s halfzusvrouw Antum, baarden hem een zoon Enlil, en volgens de Nibiruan-opvolgingsregels – zo trouw overgenomen door de Bijbelse patriarch, werd Enlil de wettelijke erfgenaam in plaats van Enki. En nu kwam deze rivaal, deze rover van Enki’s eerstgeboorterecht naar de aarde om het commando over te nemen” (en SO begon de tirade van de boze interventionist Enlil Yalweh. EN de oorlog van de broeders in Edin..)
  Afbeelding hieronder is aangepast van Anna Hayes, Voyagers – Amenti, van Intruder /Interventionists, aan de linkerkant is Sirian Annunaki (An?), aan de rechterkant is Draco – zie morph hierboven naar Sumerian / An lineage.. (An=Annu in het Akkadisch/société Akhaldan)

  https://www.goldenmean.info/lionpath/

 3. Ondanks mijn 82 jaar sta ik helemaal achter jullie plan en heb een lot gekocht.
  Mijn man en ik wonen sinds kort bij onze dochter in een aanleunwoning maar voor die tijd hadden we al een soort overlevingshuis in het bos met eigen bron, eigen stukje bos voor brandhout, regentonnen, woonkelder, allesbrander, moestuin enz.
  Ik wens jullie heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *