Over Overige

Over bronnen en meer…

Het Andere Nieuws verheugt zich over de steeds groter wordende bezoekersaantallen. We worden goed gevonden en we voorzien in een behoefte. De behoefte om op één plek alle video’s te kunnen vinden van de verschillende nieuwe media platforms. Maar ook allerlei andere korte video’s en fragmenten. In toenemende mate krijgen wij vragen over onze bronnen en dat die, juist bij deze laatste categorie korte video’s en fragmenten, vaak ontbreken.

Waar bekend zullen we aangeven wat de bron is van onze video’s. Veel video’s vinden wij zelf in de diverse social media groepen waarin ze verspreid worden, ook zonder bronvermelding. Uiteraard heeft het onze aandacht, echter zijn actualiteit en volledigheid in deze gevallen vaak lastig te combineren.

Verder willen we benadrukken dat Het Andere Nieuws actueel gehouden en onderhouden wordt door een zeer kleine groep vrijwilligers en dat de site draait zonder advertenties en zonder donatieknop. Een uit de hand gelopen hobby dus eigenlijk, die we uit eigen zak betalen. Gewoon omdat we het belangrijk vinden dat de nieuwe media een centrale plek hebben waar ze gevonden kunnen worden, sinds er door censuur veel video’s verwijderd worden en hele kanalen van Youtube geweerd worden. Inmiddels is er een wirwar van alternatieve videoplatforms en eigen websites ontstaan, wat de overzichtelijkheid niet ten goede komt en waarin wij graag een stabiel verzamelpunt willen zijn.

Als u zelf een goede video heeft gemaakt of als u een kanaal kent waarvan wij geen video’s plaatsen, schroom dan niet om het ons te melden via hetanderenieuws@vriendenplek.email.

Team Het Andere Nieuws

(Visited 600 times, 1 visits today)
One thought on “Over bronnen en meer…
  1. Ik bezoek jullie kanaal al enige tijd en mag niet mopperen integendeel ik vind het duidelijk en overzichtelijk.Her zou wel mooi zijn als de mensen elkaar kunnen contacten of e.v.t. elkaar de oren wassen indien nodig.ik zou zeggen ga zo verder en ga niet om geld lopen zeuren want dat schrikt een hoop mensen af.Doe het op een vriendelijke en vrijblijvende manier en maak je zender nog niet gelijk te uitgebreid en te groot willen maken.

    M.v.G. B.B.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *