Café Weltschmerz

Overheid ondermijnt vrijheid van denken! – Cees Hamelink

De opgelegde werkelijkheid van de overheid is ondemocratisch en maakt van een rechtsstaat als Nederland een bananenrepubliek. Het recht op de vrijheid van denken behoort tot de mensenrechten die onder geen enkele voorwaarde beperkt mogen worden. Met een campagne om Nederlanders te laten denken zoals het de corona-overheid uitkomt – en daarmee ‘bindend internationaal recht’ te negeren – mogen we op het lijstje van schurkenstaten.

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 682 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Overheid ondermijnt vrijheid van denken! – Cees Hamelink
 1. De vrijheid van denken werd al aangetast bij de verkiezingen Trump-Biden.
  De Hopkins Universiteit kwam met een wiskundig fakepaper waarin de
  Wet van Benford niet toepasbaar werd verklaard voor het aannemelijk maken
  van verkiezingsfraude. Gefinancierd vanuit de rockefellerfondsen!

  Een wet die door mij werd uitgelegd vanuit ons gebruikte getalstelsel.

 2. Dank U wel. Een waar woord gesproken !!
  Ik blijf t herhalen: wil jij onderdeel zijn van een systeem die dergelijke ondemocratische handelingen uitvoert of stap je uit dit systeem??? !

 3. Was altijd al zo, alléén, nu komen ze brutaal naar voren omdat ze weten dat ze de overgrote massa altijd onder hun controle zullen krijgen, verkiezingen waren lang voor Trump al vervalst in de EU! Vanuit Nederland zelfs, met fake cijfertjes goochelen deden ze altijd al, geleidelijk hebben ze alles bewust naar deze toestanden geleid voor hun totale wereld coup! Bezetters laten zitten is slaafstaat aanvaarden!

 4. AANTASTING VAN DE LICHAMELIJKE INTEGRITEIT
  HOE HOUDEN DE NIEUWE MEDIA DE GREAT RESET IN STAND?
  ZIJ MAAIEN HET ONKRUID MAAR LATEN DE WORTELS ONGEMOEID.
  De Genocide, die heden plaatsgrijpt onder de naam Covid ter beheersing van de wereldbevolking, is de opvolger van de genocide op de ongeboren mens die op 24 juni 2021 door het Europees parlement tot mensenrecht is verklaard.
  Daarmee wordt de Europeaan op papier deelgenoot gemaakt in de miljarden genocide op de ongeboren mens en de uitlevering van diens lichaam aan de wetenschappen.
  Met de vele afgrijselijke experimenten op de ongeboren mens werd het fundament gelegd voor de aantasting van de lichamelijke integriteit.
  Aantasting van de lichamelijke integriteit met voorbedachten rade betreft de kostbare kunstmatige kinderproductie in een ‘overbevolkte’ wereld.
  Dat heet in-vitrofertilisatie. Een buitengewoon grove levenslange aantasting van de lichamelijke integriteit.
  Het menselijk lichaam is met instemming van de kinderconsument een manipuleerbaar en verhandelbaar product geworden.
  De enige weg die kan leiden naar beëindiging van de Covid Genocide is de beëindiging van de genocide op de ongeboren mens en het IVF experiment.
  Het thema overbevolking alsook de plannen voor een flinke reductie van de wereldbevolking stammen al van ver voor WO2.
  Dat is Hitler deels gelukt.
  Hij kende het belang van het massamedium voor de ‘reiniging’ van zijn volk: “Radio ist eine gefährliche Waffe in den Händen derer, die wissen, wie man damit umgeht”
  Het naoorlogse gevaarlijke wapen in handen van volksverraders die weten hoe je daarmee omgaat is televisie.
  De naoorlogse machthebbers namen nadrukkelijk afstand van de gruwelen die Hitler met zijn gevolg had aangericht, maar in werkelijkheid koesteren zij dezelfde idee van ‘opschoning’ van de hele wereldbevolking. onder dreiging met overbevolking, klimaat en milieu rampen.
  Met de komst van televisie zag deze politieke elite kans om de genocide op de ongeboren mens te wettigen in ruil voor vrije seks.
  De huidige macht is volledig gebouwd op het fundament van de seksuele revolutie die zich heden presenteert in de kleuterklas.
  Uitgebreide seksuele voorlichting is de blauwdruk voor seksuele ‘vorming’ van kinderen die via de VN en de WHO over de wereld wordt verspreid.
  Daarbij wordt het aanleren van masturbatie bij peuters en zuigelingen aanbevolen.
  Met verslaving aan seksuele opwinding en orgasme wordt onder de komende generaties het fundament gelegd voor genocide, grondiger dan ooit tevoren.

  Uit een Britse onderzoek blijkt dat 1 op de tien heteroseksuele Britse tieners voor hun achttiende heeft geëxperimenteerd met anale seks, dat aantal is in de afgelopen jaren gestegen.
  De onderzoekers pleiten voor een bredere manier van voorlichten nu jongeren steeds meer experimenteren: de traditionele voorlichting zou al lang geen rekening meer houden met de nieuwe seksuele voorkeuren van jongeren.
  Het putten van genoegens uit de diepste zelfvernedering zoals kont likken, is iets waar politici in spreekwoordelijke zin heel bekend mee zijn en wellicht ook in praktische zin.
  Machtswellust en zelfvernedering gaan vaak samen.
  De psychopaat Mark Rutte getuigde er onlangs nog van dat seksualisering als fundament van de macht niet mag worden aangetast door sekswerkers uit te zonderen van een mondkapjesplicht. (persconferentie corona dinsdag 2 november 2021)
  Het is uw seksuele vrijheid waarop de huidige machthebbers hun macht hebben gebouwd en waarmee zij uw vrijheid EN UW LICHAAM volledig ontnemen.
  Onlangs verklaarde het Europees Parlement de GENOCIDE OP DE ONGEBOREN MENS tot mensenrecht en maakte daarmee het volk tot deelgenoot aan de genocide op het nageslacht.
  De politicus weet of hoort te weten dat wat aanvankelijk zwangerschapsonderbreking, later zwangerschapsafbreking werd genoemd in feite GENOCIDE is, ondergebracht onder het ministerie van volksgezondheid welzijn en sport.
  Van het gedurende decennia door massamedia seksueel opgehitste individu kan men niet verwachten dat hij/zij zich van genocide bewust is.
  Het individu ervaart een abortus meestal als een bijzonder ingrijpende nare noodsprong die gedurende vele decennia werd gepromoot en ondersteund door het massamedium, het hoogste gezag, de arts en de psycholoog.
  Een pijn die vaak levenslang wordt meegedragen door de persoon met een geweten, dat voortdurend wordt gesust door politici en hun massamedia.
  De COVID-GENOCIDE die heden wereldomvattend plaatsvindt wordt door het angstige individu niet als zodanig ervaren, maar de huidige machthebbers zijn zich terdege bewust van deze genocide en die op de ongeboren mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *