Overige

Persconferentie Reiner Fuellmich 23 januari 2022 Brussel – Nederlands ondertiteld

17 thoughts on “Persconferentie Reiner Fuellmich 23 januari 2022 Brussel – Nederlands ondertiteld
 1. Hoopvolle persconferentie met eindelijk duidelijke taal.Nou maar hopen dat ze de daad bij het woord voegen want Reiner Fullmich is toch nog 1 van de weinigen waar ik mijn hoop op gevestigd heb.Na deze woorden moeten de Nederlanders er ook voor zorgen dat er de nodige mensen klaarstaan om in te grijpen,hierbij doelende op de goedwillende politie en marines en militairen.Nou maar hopen dat er snel wat gebeurd en ik denk niet dat dit zonder slag of stoot zal gaan,ik denk zelfs dat er een heleboel mensen de nodige traumatische ervaringen aan gaan overhouden maar dat is helaas niet anders.Ben overigens nieuwsgierig wat voor wereld deze mensen voor ogen hebben,laten we hopen dat we een beetje terug gaan naar het oude normaal met geld als betaalmiddel en met onze eigen bezittingen.We zullen nog heel even moeten wachten maar Reiner zegt dat de tijd gauw voorbij is voor deze ratten.Nou maar hopen dat alles snel gaat en dat het ook met Rusland in orde komt en dat we niet in chaos en in een puinhoop terechtkomen en dat de infrastructuur overeind blijft.Ook ik zal als ik wat kan doen een steentje of liever een kei bijdragen om weer normaal met alle vrienden ,familie en mensen door het leven te gaan.Nou maar hopen dat het gauw weer een nieuwe D-Day word.

 2. ing. J. Onno Dekker

  Hammurabi is weer actueel
  ————————————–

  Oog om oog tand om tand. Het recht onder Hammurabi was nog proportioneel, een duur woord voor evenwichtig.

  Het recht van Rutte, Schwab en Kaag is buitenproportioneel heel veel levensjaren van jongeren opofferen, niet om ouderen te redden, maar om de aarde te ontvolken. Er worden in het geheel geen ouderen gered, in tegendeel, gevaccineerd, doodgespoten of vermoord, aan inadequate beademings apparaten gelegd voor tijdelijke ziekenhuiswinst.

  Het gaat net zoals in WO II om uitroeien voor Lebensraum van de ‘elite’.

  Tegenover dit buitenproportionele recht van Klaus Schwab mag ik hier welzeker een ‘binnenproportineel recht’ zetten; het recht
  een Schwab, Bill Gates, Fauci, Rutte, Kaag levenlang op te sluiten voor het redden van meer dan miljoenen!

  Bij een totale teloorgang van ieder recht zullen de Che Guavara’s echter de vele weffers gedwongen het genadeschot geven.
  Weinig keuze meer in de wereld van het ondergaande WEF, maar nog altijd een
  keuze binnen proporties tegen een moordend regime buiten alle proporties.

 3. Ja geloof het maar die krombanken van het staatisme? Allemaal tijdverlies ook! Ze horen tot hetzelfde corrupte systeem, ze staan in dienst van de bezetters ook! Het zoveelste ook al in twee jaar! We weten toch al twee jaar dat we onwettig bezet zijn!

 4. Is deze persconferentie de nieuwste afleidingsmanoeuvre van Reiner Godot wb zijn voorlaatste
  uitspraak: over een paar weken? Die paar weken zijn om, en monsieur Godot rept met geen woord over het tribunaal dat NU zou starten ……….
  Een rasmanipulator.

 5. De aanhouder wint,zeggen ze.Er zijn meerdere manieren van verzet en dat met fullmich is er 1 van.Het is in ieder geval iets,alleen het lijkt lang te duren.Die msm zal in mijn ogen als eerste de nek omgedraaid moeten worden,dat lijkt me stap 1.Ook het volk zal wat moeten doen zodat hun kunnen opstarten,er moet iemand de weg vrij maken om Fullmich en die hele ploeg advocaten , artsen ,hoogleraren , etc de kans te geven.

 6. Ik begrijp Uw ongeduld. Elke seconde telt, inderdaad. Ook ik en velen met ons kunnen NIET wachten, maar we moeten dit beseffen: Het werk dat Fuellmich en zijn team en iedereen, die erbij betrokken is, doen is krankzinnig ingewikkeld. Ik volg ze al zogezegd van dag 1 en je ziet wat het met hun doet ! Het is slopend. Fysiek en mentaal. Het feit dat ze het op MONDIAAL niveau moeten gaan aanpakken is mind blowingly ingewikkeld. Dat moeten we ons even realiseren !!

  Als je bijvoorbeeld naar de Duitse Financial expert Ernst Wolff luistert over hoe krankzinnig crimineel, groots en complex de financiële sector de laatste decennia opereerde, naast hetgeen Reiner in deze video over deze sector vertelt. Krachten, die machtiger en rijker zijn dan complete landen, die hun belangennetwerk in de laatste decennia over de gehele planeet hebben kunnen realiseren. Ga er maar aan staan! Hoe bevecht je zoiets ?
  En wat is het alternatief, indien je -omdat het te lang duurt – al het werk van deze mensen afzweert en naast je neer legt ? Je ongeduld uitspreken is een ding, maar dan ook nog deze mensen betichten van manipulatie is EXACT wat de heersende klasse WIL dat we naar elkaar doen !! Verdeel & Heers, zoals je wel weet.

 7. Krijg een beetje eenzelfde gevoel als toen met de US Presidentsverkiezingen………toen waren er ook een hoop goedwillenden die flink hoog van de toren bliezen met alle termen die erbij horen………maar alles ging als een nachtkaars uit en Biden zit er nog steeds! Vrees voor een hoop gescheer en weinig wol!!!!

 8. Je kunt wel rechters en advocaten en dergelijke hebben, maar als dat allemaal niet erkend wordt, dan heb je nog niks.
  Als je niet het geweldsmonopolie hebt, dat wil zeggen dat je gewapend je mensen in mag en kunt zetten, dan heb je nog niks.
  Je kunt wel recht spreken, maar als Klaus S en Mark R je vierkant uitlachen, wat doe je dan?
  Er moet gewoon een gewapend arrestatieteam hun woning in kunnen stormen en hun van hun bed kunnen lichten,
  waarna ze geboeid en geblinddoekt afgevoerd kunnen worden.
  Maar de huidige rechtelijke macht staat in ieder geval niet aan onze kant, dus daar kun je ook geen beroep op doen.
  Je kunt wel een “eigen” rechtelijke macht instellen, maar die moet dan erkend worden door de staat.
  Daarvoor zal eerst de staat als instituut moeten vallen.
  Je kunt het niet parallel opbouwen.

 9. denk jij nou werkelijk dat het gemakkelijk is om bewijs te verzamelen! en de juiste mensen te zoeken. hier gaat heel wat vooraf, hier heb je jaren wat voor nodig om het te laten slagen.
  en anders probeer je het toch zelf.

 10. Voor sommigen is het makkelijker om, verschuild achter een computerscherm, commentaar te leveren en anderen te beschuldigen van dat het niet vlug genoeg gaat. Doe het dan zelf en we zullen zien hoeveel geduld er dan zal nodig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *