4 thoughts on “Police for freedom zoekt hulp!
 1. Die moeten gewoon ontslag nemen, waarom? Zie YT video, ”all cops are bad”, dat is de titel,,niet dat alle agenten persoonlijk slecht zijn, maar de structuur waarin ze zitten. Ze werken voor de foute bazen! Daar is het ook zoals bij het leger, ’’bevel is bevel”!

 2. Dat moet hier wel een echte verzetskrant worden inplaats van te zitten piekeren over antwoorden die verbaal aan de vijand, de bezetters zouden moeten gegeven worden, wij moeten die geen antwoorden geven! Men moet ook de officiële niet zitten nabootsen! Het is niet omdat hun alle dagen zitten te hersenspoelen, dat wij dat ook zouden moeten doen! Je moet hun zenders saboteren, de stroom afsnijden, echt verzet organiseren! Wat deed men tijdens de tweede wereldoorlog, enfin, 5% toch. Dat ongewapend op straat rondhangen heeft geen zin! Men moet zijn verstand gebruiken, alles goed overdenken, niet zomaar de straat op tegen een overbewapende vijand!

 3. De politie moet simpelweg doen wat men via de ambtseed gezworen heeft:
  het handhaven der grondwet.
  Ursula von der L. helpt een handje: ‘alle Europese landen moeten de Europese wetten
  gehoorzamen: daarmee heeft ze de facto alle (ongrondwettelijke) virusregels de nek omgedraaid: deze zijn namelijk in strijd met Europese wetten (en met de diverse grondwetten) Hartelijk dank aan Ursula, al bedoelde ze het wellicht anders…….
  Europese wetten hebben voorrang op nationale wetten…………..

 4. M., Het heeft geen zin te zeggen dat het moet, als we bezet zijn, & als over heel de planeet mensen door de bezetters worden gegijzeld met de politieke systemen die ermee collaboreren, die gebruiken politie & leger voor hun agenda’s! De gewone mensen werden erdoor overvallen, een verrassingsaanval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *