Overige

Verklaringen beroepsgroepen P4F: Sandra spreekt zich stevig uit

De zorg laat steeds vaker van zich horen.

Sandra spreekt zich stevig uit:

Na de uitholling van de afgelopen jaren, werd ze gedwongen ZZP-er te worden in de zorg.

Sandra is duidelijk een zorgmedewerkster in hart en nieren. Zij stelt enorme grote vraagtekens bij het beleid rond de zorg. Een zorg die na het begin van 2020, gek genoeg niet werd opgehoogd, maar juist nog verder uitgehold en onder druk gezet.

Onder andere vertelt Sandra over hoe mensen bijna letterlijk door de thuiszorg aan hun lot werden overgelaten, en één ander over de sociale druk die op ouderen werd toegepast, en ‘eenzaamheid’ als chantagemiddel, teneinde ze te bewegen te doen, wat de overheid van ze verlangde.

Maar de klap op de vuurpijl in Sandra’s verklaring gaat over iets heel interessants dat zij heeft ontdekt. Een ‘beleid’ van de verzekeringen, dat er niet voor zorgde dat de druk op Covid-herstel afdelingen verlichtte, maar omgekeerd evenredig, juist werd opgevoerd. En welke persoonlijke drama’s dat veroorzaakte.

(Visited 1.349 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Verklaringen beroepsgroepen P4F: Sandra spreekt zich stevig uit
  1. Begrijp dat ze in de zorg medewerkers in psychopaten creeëren, deze mevrouw constateert essentieële zaken, die door de bestuurders uit satanische, materielistische gronden om zeep geholpen worden, daar zijn ze al sinds 2000 mee bezig, maar met haar verhaal slaat dit toch boekdelen?
    Heb daarom altijd gepleit dat de zorg terugkomt in handen van de poortwachters, huisartsen, die daadwerkelijk aanvoelen waar het in de zorg schort!
    Mensen wordt wakker want ander stuiten we op een catastrophe!

  2. De catastrofe is onafwendbaar. We hebben nog helemaal niets gezien. Het maatschappelijk leed zal over de aankomende jaren zichtbaar worden. Met name als de bubbel eindelijk barst.

    Nihilisme. Zoek maar op. Dat is de basis van deze psyop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *