Blue Tiger

Police for Freedom begint een eigen recherchedienst

Police for Freedom start met een eigen recherchedienst. Alles wat tot nu toe in de verzetsbeweging gedaan wordt, tilt P4F hiermee naar een hoger niveau, dat wordt u duidelijk wanneer u hoort wat hier allemaal aan verbonden wordt. Ook wij hebben al in stilte van deze dienst gebruik gemaakt. Door dit initiatief gaan er heel veel zaken in gang gezet worden waar Nederland voor lange tijd heel veel aan zal hebben

(Visited 1.901 times, 1 visits today)
8 thoughts on “Police for Freedom begint een eigen recherchedienst
 1. Wij hebben geen politie nodig, dat kunnen we zelf veel beter, onze eigen mensen beschermen! Politie is een geuniformd instituut om de vrijheid van de gewone mensen mee te onderdrukken, het staat in dienst van de grote business & het kapitalisme! Dat soort geuniformden heeft niet altijd bestaan, dat is in het leven geroepen door het groot kapitaal & de banken! Zie YT video, ”all cops are bad”? Anarchism ook eens opzoeken? Volksbestuur zonder machtspiramide, iedereen 100% inspraak, horizontaal bestuur, geen verticaal bestuur zoals dat partijpolitiek gedoe met die koningshuizen!

 2. Geweldig werk Tom en goed initiatief Dennis !
  Laten we allemaal alles wat niet klopt cq gevolgen heeft mbt en door de maatregelen vd overheid in je eigen omgeving gebeurt, goed noteren !!
  Zo gaan we ,een in wezen verdrietig maar zeer belangrijk dossier opbouwen.

 3. Het geval van bijwerkingen wat hier vanaf minuut 44 beschreven wordt is wél te zien!

  Zie ” Hugo de Qrankzinnige” OP DIT KANAAL!

  Pas op het is HORROR

  ZIE OOK REALNOTRARE.COM !!!

 4. Gebeurt dat ook in andere landen als Belgie, Duitsland, Frankrijk, Italie etc.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *