Overige

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, Dag 3 – De PCR-test, deel 4 Remdesivir, met Bryan Ardis – Nederlands ondertiteld

Schokkend, verbijsterend, ongelofelijk. Superlatieven schieten te kort bij deze getuigenis,
de meest explosieve in de reeks tot nu, en niet bij gebrek aan competitie.

Sinds het begin van de “vaccinatie”campagne wereldwijd is er in de alternatieve nieuwsvoorziening veel aandacht gegaan naar de vele bijwerkingen van de massaal geïnjecteerde stoffen, die met regelmaat ook dodelijk bleken, en blijken.

Zelf moest ik ook even in mijn geheugen graven. Toen herinnerde ik me dat er even sprake was van het middel Remdesivir als remedie tegen “corona,” na alle gefabriceerde wereldwijde negatieve ophef over Hydroxychloroquine. (Denk in het Nederlandse aan huisarts Rob Elens die al vroeg kwam met een combinatie van Hydroxychloroquine en zink, eventueel aangevuld met Azytromycine, waarmee hij patiënten in een vroeg stadium genas, en hoe hij werd behandeld, hoe toevallig….)

Wat me nog bijstond was mijn verontwaardiging toen ik de prijs van een behandeling hoorde, ik meen rond 3.000 dollar of euro. Dit in tegenstelling tot een behandeling met het patentvrije Hydroxychloroquine, dan ging het om een paar euro. Een motief, misschien? Iemand?

Later bleek dat bij de proef waarvan de resultaten werden gebruikt om Hydroxychloroquine af te schilderen als levensgevaarlijk, het zou ernstige hartproblemen veroorzaken, veelvuldig hogere doses waren toegediend bij proefdieren dan bij normaal gebruik.
Het was dit wat bleek te leiden tot de gemelde hartproblemen. Het prestigieuze medische vakblad The Lancet zag zich gedwongen de aldaar gepubliceerde studie terug te trekken.

Maar het geheugen van mensen is kort.

Omdat er weinig over gesproken werd en er zoveel tegelijkertijd gebeurde heb ik er verder niets meer over vernomen.

Ik was dan ook verrast te horen tijdens het vertalen van dit volgende deel in de reeks over de gewraakte PCR-“test” dat er veel opzienbarends te leren valt over dit middel.

Terwijl het door de hoogste gezondheidsautoriteiten werd goedgekeurd als enige remedie tegen corona en onder de leiding van “dr” Anthony Fauci werd opgenomen in de behandelprotocollen, op basis van twee studies, het zou veilig en effectief zijn (hebben we dat in andere verbanden niet eerder gehoord…?), blijkt bij nader onderzoek dat het middel in veel gevallen levensgevaarlijk is, het kan vaak lijden tot nier, lever en hartfalen.

In die tijd werd in de media voortdurend bericht over een groot aantal mensen dat tijdens behandeling voor corona onverklaarbaar al snel overleed aan… nierfalen…

Aan het woord is dr. Bryan Ardis, arts, holistisch consultant en hoofd van Ardislabs.
Hij windt er geen doekjes om. Probeer niet van je stoel te vallen…

Eerdere delen staan hier:

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, Dag 3 – De PCR-test, deel 3 – Nederlands ondertiteld

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, Dag 3 – De PCR-test, deel 2 – Nederlands ondertiteld

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, Dag 3 – De PCR-test, deel 1 – Nederlands ondertiteld

Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, de eerste 21 video’s – Nederlands ondertiteld

Vertaling door Erick van Dijk

U kunt Erick volgen via zijn eigen Bitchute kanaal: https://www.bitchute.com/channel/Dn2nOjrl76U1/

Ook is Erick te volgen via het censuurvrije Vriendenplek: https://vriendenplek.nl/ErickvanDijk

We hebben een FB ban te pakken!

Vanzelfsprekend kun je ons blijven volgen, natuurlijk via de site hetanderenieuws.nl en via het censuurvrije social media platform; Vriendenplek.nl https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Op Facebook plaatst ook de pagina https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat al onze video’s.
Ook via Signal zijn we te volgen: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.566 times, 1 visits today)
One thought on “Reiner Fuellmich: Neurenberg 2.0, Dag 3 – De PCR-test, deel 4 Remdesivir, met Bryan Ardis – Nederlands ondertiteld
  1. Er is ook geen reden voor want dit zijn mensen die het buiten zichzelf zoeken en was de vorige aardse energie die 2000 jaar heeft geduurd deze Anderen de schuld geven, toe-eigening zonder maar enig recht, wet en regelgeving, dader/slachtofferrol eigen wil opleggen en controle houden zijn/waren de ingrediënten van de vorige cyclus die langzaam aan het veranderen is. En legt zij uit wat zij daarover meemaakte We spraken over Catherine haar tijd onder de “Bush administration” waar ze begon te zien hoe corrupt de politiek en het systeem is. Over de periodes van bedreigingen richting haar en haar familie. Het monetaire systeem en hoe het ingericht is. Wie trekken er aan de touwtjes achter het wereldtoneel? Wat staat ons te wachten de komende tijd? Wat kun je nou zelf doen? En nog veel meer.
    Is onze planeet in evolutie als we naar deze kijken En waar willen we heen na 2000 jaar is: terug naar oorsprong, authenticiteit, respect voor het individu en moeder aarde en verplaatsen we van begeerte naar intelligentie. “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.” https://www.goedgevoel.be/artikel/happy-living/het-watermantijdperk-gaat-in-en-zal-ruim-2000-jaar-duren-wat-kan-je-volgens-astrologen-verwachten?referrer=https%3A%2F en belanden we tenslotte bij deze En belanden we hier Astrologie is een taal. De astrologie leert dat een individu ongeacht zijn religie, geslacht of geloof grotendeels overeenkomt met het beeld dat zijn horoscoop van hem geeft en dat we onze horoscoop zouden moeten gebruiken om onze evolutie op deze aarde te bevorderen. Het evolutieproces is van natuurlijke aard. Verlangen of geen verlangen, aspiratie of geen aspiratie, een jonge boom groeit op tot een grote boom. Hoe meer iemand de herinneringen aan zijn verleden activeert, hoe meer ze deel gaan uitmaken van zijn heden. En hoe meer hij dat doet, hoe meer hij de eigenlijke essentie van de ‘nu’-ervaring mist. Of de mens zich nu goed voelt of slecht over zichzelf voelt, door karmische omstandigheden uit het verleden heeft hij de neiging om zijn goedheid af te meten aan een goddelijke concept buiten zichzelf maar de bedoeling is het te zoeken binnen jezelf met de bovenstaande kennis. Vrijdag 29 april 2022 gaat Pluto retrograde in teken Steenbok. Het kan zijn dat oude wonden rondom je innerlijke kind open zullen gaan. Je verleden komt naar boven en dat wat nog niet geheeld is, speelt op. Je kunt reageren op triggers en trauma’s. De betekenis van planeet Pluto in de astrologie. Planeet Pluto is de god van de onderwereld en wordt in de astrologie gezien als ‘de grote onthuller’. Pluto haalt geheimen naar boven en schijnt licht op onderliggende problemen. Doel hiervan is om (positief) te veranderen en om met een schone lei te beginnen. Een zuivering, zo kun je ‘t ook wel noemen. https://www.vollemaankalender.nl/pluto-retrograde-2022-dit-is-de-betekenis/ Maan is verwerken van oude emoties die niet meer dienen en is afscheid nemen van wat niet meer dient en zon is creëren van nieuwe acties met positievere resultaten voor jezelf en anderen = dienen waar behoefte aan is voor de samenleving die samen wil leven vanuit het hart en kom je hier uit https://dewijsheidvanhethart.nl/ascensie-symptomen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *