Overige

God spelen met de atmosfeer – Nederlands ondertiteld

“Moeten we de atmosfeer aanpassen? Dat is de vraag van het tijdschrift New Scientist. Uit Technology Times: “Study Raises Concerns About Solar Geoengineering’s Unpredictability”, wat een schromelijk understatement is. Zijn klimaattechnische operaties nu al een planetaire catastrofe die met de dag erger wordt? Gaat de saga van het menselijk ras het laatste hoofdstuk in? Een boom / buste cyclus die het hele levensweb met ons mee naar beneden kan nemen?

Iedereen is nodig in de kritieke strijd om de bevolking wakker te schudden voor wat komen gaat, we moeten elke dag laten tellen. Deel geloofwaardige gegevens van een geloofwaardige bron, laat je stem horen.

Dane Wigington

Bron: Geoengineering Watch

Vrijheid, doe mee!

Geniet van vrijheid zonder BIG TECH > Al een account bij FriendsPlace International onze nieuwe vrije Social Media? Claim je account via Soulflix.nl en krijg GRATIS een Goldmembership t.w.v. €80.

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

&

(Visited 519 times, 1 visits today)