Café Weltschmerz

Samen voor Nederland: 6 februari, Rotterdam – Heel Nederland staat op!

12 thoughts on “Samen voor Nederland: 6 februari, Rotterdam – Heel Nederland staat op!
  1. We don’t need a government, that’s the point! Alléén in een anarchistisch volksbestuur hebben alle mensen 100% hun rechten & 100% inspraak, staatisme corrumpeert altijd!

  2. De Losers zijn nog steeds niet uit hun Stockholmsyndroom geraakt, wat is dat? Dat is een psychologisch verschijnsel dat het gevolg is van een gijzeling! Ze blijven zich dom aan dat staatisme vastklampen! Dat staatisme is totaal verwerpelijk! Hebben geen nut voor de gewone mensen! Volgens mij zitten hier smerige kapitalistische Trump agenda’s achter?

  3. VVD staat Voor Vrijheid en Democratie, De Vrijheid is ter ziele en de Democratie ook, na de machtsgreep door de Noodwet, wat blijft er dan nog over van deze partij ideologie?

  4. Ik hoop dat men hier weer niet van die Trump zit te dromen, die Zionist pedo RH negatief geval?!

  5. Met gehoorzamen is nog nooit een revolutie geslaagd. Zolang we gemaskerd door het leven gaan zolang zullen de WEF marionetten doorgaan. Project covid 19 duurt tot met december 2023. Daarna klapt de val dicht en bepaald je QR status je vrijheid in een gedéhumaniseerde wereld van 1,5 meter, dwangmatig handjes wassen, verplichte gezichtsbedekking, verplichte griep 19 tracking, werken thuis, reizen met toestemming, 4 maal jaarlijks een booster en uit huis halen kinderen als je niet braaf bent en een gevaar bent voor hun griep 19 gezondheid.

  6. Geweldig eindelijk actie, en voor de tegenstanders het gaat niet om vaccinatie, dit is toevallig het onderwerp had ook een rood t-shirt kunnen zijn. Het gaat om de keuze vrijheid, een keuze die je zelf mag maken. Een mening die je zelf mag hebben, en dan is het aan de ander om hem te overtuigen. Bij de één lukt dat bij de ander niet. Maar we hebben altijd respect gehad voor een andermans mening. Dus waarom nu niet?

  7. 06-02-2022 Binnenrotte Rotterdam. De Binnenrotte ligt boven het ondergrondse NS station Blaak. Verzamelen 12:00 Vertrek 13:00 Einde 16:00 Website: samenvoornl.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *