Overige

Schokkende nieuwe studie onthult dat Covid injecties eigenlijk ‘massavernietigingswapens’ zijn.

Depopulatie en eugenetica zijn taboeonderwerpen die bij gewone mensen met normale waarden en moraal afschuw en walging oproepen. Een blik op de geschiedenis leert dat de mensheid stelselmatig ontvolkingsprogramma’s zoals de eugenetische campagne van het Derde Rijk heeft verworpen. Wij begrijpen op een fundamenteel menselijk niveau dat geen enkele regering of globalistische organisatie de goddelijke macht over schepping en vernietiging van het menselijk ras mag hebben.

Maar wat als ik u zou vertellen dat de eugenetica-beweging niet echt is gestorven, maar gewoon ondergronds is gegaan, waar ze enorm invloedrijk is gebleven in elitekringen, waaronder het World Economic Forum van Klaus Schwab?

Uit een nieuwe studie, gepubliceerd in het medische tijdschrift Clinical Research in Cardiology, blijkt dat het vaccin inderdaad hartproblemen veroorzaakt, wat een antwoord biedt op de vraag waarom zoveel mensen, ook jonge, fitte en gezonde mensen, de laatste twee jaar plotseling en onverwachts zijn gestorven.

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 1.655 times, 1 visits today)