Overige

Staatssecretaris Mona Keijzer: 5G is ook voor Crowd Control

One thought on “Staatssecretaris Mona Keijzer: 5G is ook voor Crowd Control
 1. ing. J. Onno Dekker schreef:
  23 oktober 2021 om 19:03

  Zomaar weer iets uit de OCCAM-dossiers, hulde voor deze aflevering!

  ———-
  Mona Keijzer deed eerst vrolijk mee met het schwabistisch geteisum. Ze is tot inkeer gekomen, uit welke motieven dan ook, en wordt als een SA-lid in een uurtje afgemaakt door de SS van Rutte.

  De gelijkenissen tussen WO III en WO II zijn groots in de staatsgreep door de erfopvolgers van IG-Farben met hun 44voudige return on investment! Eigenlijk een investering door de belastingbetaler die via GAVI-constructies meteen naar de gates van deze wereld gaan. Feitelijk een roi van oneindig want gates investeerd niet zelf, maar strijkt alleen op. Roof gelijk aan die op de joden in WO II, waar overigens een Soros ook niet al jongeling vies van was! Vechten tegen de Sigrid-Bierkaag zogezegd.

  Hoe gaat dit verder? Het blijft speculeren.

  De staatsgreep door de nwo is lang tevoren beraamd met het plaatsen van criminele leugenaars op cruciale plaatsen. Rutte heeft daar aan meegewerkt, geadviseerd door de naziclub wef. Duidelijk te zien aan de uit het niets gekomen typen als Kaag en Ollongren en de vaccinmoordenaar Hugo de Jonge. In een normale democratie zouden deze figuren alleen al op grond van fraude, corruptie en nepotisme en landverraad al lang achter tralies zitten. Rechterlijke macht volgens het model Freissler zullen we zelf moeten vervangen door volkstribunalen om weer orde op zaken te krijgen. Grenzen bewaken tegen 8 miljoen afrikanen eveneens. De VVD en D66 kunnen vrijwel massaal naar heropvoedingsgestichten waar ze zelf zo voor zijn. Volg ook een Flavio Pasquino. Blckbx is divers en heeft ook interviews waaruit blijkt dat de criminele (mijn overtuiging) Marion Koopmans een hoofdrol speelt in het totale nepvirus dat zij als computermodel heeft gemaakt. Neppandemie, gemaakt door nepwetenschappers die zelfs hun papers moesten terug trekken. De marcel van ranst is een centrale schurk in deze miljardenfraude met als 2e doel

  de weerstand tegen ziektes te slopen en zo in een eindfase van de menselijke beschaving nog ff zakken te vullen.

  Ik voorzie gewapende opstanden tegen alle bilderbergers en schwabisten, de val van het koningshuis en tribunalen waarbij zelfs de doodstraf zal worden voltrokken. Dit is de ernstigste crisis en de grootste moordaanslaag op mondiale schaal. Mijn voorspelling is dat klaus schwab in juli niet meer leeft en het koningshuis vlucht naar Argentinie.

  Het wordt een zware eindstrijd met het staatsterrorisme door Grapperhaus en zijn beulsknecht

  Pieter-Jaap Aalbersberg. Maar het tij zit mee veel europese militairen zijn de schellen van de ogen gevallen en kiezen de kant van het volk.

  Wat een gelijkenis met de opkomst en ondergang van het derde rijk! De oliemannetjes zullen deze keer niet ontsnappen! *)

  * Zie ‘Klaas Dilling’ voorouder van Mark Rutte op site van Gerard de Boer. Het nazisme zit blijkbaar

  in de familie. Overigens werd onlangs gevonden:

  Beantwoorden
  ing. J. Onno Dekker schreef:
  23 oktober 2021 om 19:14

  Vaccinatie Genocide

  Eigenlijk wel heel vervelend voor de bilderberg-schwab-vanguard-criminelen dat zij zo overblijven met antivaxxers, hun tegenstanders. De tegenstanders zullen een potentieel gevaar vormen voor doodscultus-sekte en daarom zien we nu al een heksenjacht op hen.

  Voor ons, de niet gevaccineerden, is het dus de hoogste tijd in gewapend verzet te gaan om bottom up in ieder land de moordenaars uit te schakelen.

  Enkele sekteleden/criminelen in NL:

  Nederlandse deelnemers aan de misdaadgroep Schwab (WEF):
  Mark Rutte
  Hugo deJonge
  Sigrid Kaag
  Lilianne Ploumen
  Wopke Hoekstra
  Ferdinand Grapperhaus
  Mabel van Oranje
  Lex van Oranje
  Maxima van Oranje
  Sijbesma (via big farma)

  Richt verzetgroep op en volg een verzetstraining!
  Nog maar 62 % van de Nederlandse bevolking is te redden. Meest positieve schatting.

  onno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *