Overige

Stephan Stokkermans, Hotelier & Hospitality Leader: Zo kan het niet langer

Ik heb lang getwijfeld of ik wel of niet mijn mening zou delen. Zwijgen is echter toestemmen en zo kan het niet langer. Als hoteliers geven we dagelijks wake up calls aan onze gasten. Ik kan alleen maar wensen dat mijn boodschap een kleine bijdrage levert aan het wakker schudden van kabinet en volksvertegenwoordigers.

 

bron: https://www.linkedin.com/posts/stephan-stokkermans-4606394_sleepwellmrpresident-ugcPost-6865652911079325696-t76A

(Visited 1.051 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Stephan Stokkermans, Hotelier & Hospitality Leader: Zo kan het niet langer
  1. Keurig zoals Stephan zich uitspreekt. Het ding is: de roverheid plukt ons kaal ter voorbereiding op The Great Reset, onze tweede slaapkamer snurkt nog even door en zit er hoofdzakelijk voor de eigen portemonnee. Het demissionair kabinet tenslotte werkt mee aan de globalistische agenda m.b.t. depopulatie en transhumanisme.

    Het is net als vragen aan een psychopaat of hij alsjeblieft wil stoppen met moorden… Alsjeblieft? Ah toe nou?!

  2. Ze denken nog steeds dat al deze maatregelen gebaseerd zijn op foute beslissingen en fout inzicht. Je zou bijna medelijden krijgen met die man. De shock zal groot zijn als ze erachter komen dat alle maatregelen uit een script komen dat opgedragen is aan dit inmiddels ongrondwettelijke kabinet. Ze proberen de wetten van de logica te volgen en beseffen nog steeds niet dat logica er niet meer toe doet. De maatregelen zijn gewild, de maatregelen zijn gericht op destructie en leegroof van de staat der Nederlanden in opdracht van de achtermannen en vrouwen van de NWO. Rutte en de Jonge zijn staatshoofd respectievelijk minister van volksgezondheid althans dat denkt men. Zij zijn in werkelijkheid direkteur van het bedrijf der Nederlanden en filiaalchef van de onderafdeling gezondheidszorg. Het hele grondgebied van Nederland is inmiddels geprivatiseerd alleen dit stond nog niet in de krant. Het is geen onkunde maar koudbloedige actie’s in opdracht uitgevoerd. De democratie is dood en de souvereine staat der Nederlanden is ook dood. Alleen dat laatse wil nog niet doordringen omdat de koppen nog diep in het zand steken. Nu rest alleen nog wachten op de gelaarsde schop onder het hol om definief de slapenden te wekken en te laten ontwaken in de fascistisch technocratisch bestuurde NWO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *