Overige

Basisschoolleraar schoffeert de democratie en heeft geen zin om de unaniem gesteunde motie van Pouw-Verwey over bloedtests uit te voeren

11 thoughts on “Basisschoolleraar schoffeert de democratie en heeft geen zin om de unaniem gesteunde motie van Pouw-Verwey over bloedtests uit te voeren
 1. Ach neeeeeeee, Hugo wil gewoon dat iedereen zichzelf de doodsprik laat toedienen. Zo Hugo, wanneer kunnen we verwachten te horen dat je HIV hebt door de spuit ?? (incl. boosterspuit)

 2. De PCR-test is wel betrouwbaar. Je bouwt op maximaal een halfjaar geleden afgenomen tests, die vals positief kunnen zijn (infectie dus niet doorgemaakt) of vals negatief (bij de tweede ben je dan nog niet hersteld).

  BIG-geregistreerde personen nodig voor de bloedafname. Dus De Jonge geeft toe, dat bij de vaccinatiestraten ongekwalificeerde uitzendkrachten aan het werk zijn. deze raken vaak de aderen, waardoor de troep meteen in het bloed terechtkomt.

  Op ‘Montenegro’ wordt gelachen. Hugo discrimineert.

 3. Pcrtest is de meest onbetrouwbare mogelijkheid, daar deze niet specifiek test, nee de Jonge wil en zal de mensen net zo lang vasthouden in deze wurggreep.
  Waarschijnlijk met andere doeleinden
  Bloedtest op antigenen op corona is duidelijk en betrouwbaar.

 4. Fan-tas-tisch stukje toneel dit. Kostelijk. Hartelijk “dank” dat mijn belastinggeld hier naar uit gaat. Man, man, man, wat een farce… XD

 5. Natuurlijk dit past niet in de genocide van Klaus Schwab.
  Die Hugo de Jonge die zal weel zeer binnenkort een bloedtest
  afgenomen worden. Zo gaat het altijd in het verzet onder een
  exterminatie-dictatuur!

 6. De d-dimeer testen zouden nu een massaal genomen moeten worden bij de gevaccineerden.
  Krijgen ze inzicht in hun ernstige gezondheidsschade!

 7. Iemand die is genezen van Corona. Ook daar weten we niet welk niveau antilichamen men heeft. Maar deze zijn wel gevrijwaard. Hoe verklaart Hugo dit dan, terwijl hij mensen die aan kunnen tonen, middels deze test, dat zij antilichamen hebben, uitsluit. Kwestie van niet willen dus. Wederom een zeer zwak en doorzichtig optreden van Hugo.

 8. Heb je hier misschien een artikel van, van dat herstelbewijs in Litouwen, want ik zou dat heel interessant vinden als herstelde (met anti-stoffen uit bloedonderzoek maar ziek geweest voordat ze hier begonnen met testen…dus wordt niet geaccepteerd) van Covid of griep of wat het ook was. Ik heb sinds een maand pas volledig mijn geur terug, vanaf maart 2020(!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *