Overige

Studenten in verzet: De Ontsluiering – Deel 4 – Karen Hamaker-Zondag

In de vierde aflevering van De Ontsluiering, een samenwerking tussen Studenten in Gesprek en Lawrence Jacobs, gaan Ernest van Nispen tot Pannerden en Lawrence Jacobs in gesprek met Karen Hamaker-Zondag.

Weinig mensen zijn in staat om overzicht te scheppen in de overweldigende verandering van onze tijd, zoals Karen Hamaker-Zondag dat kan. Haar openheid van geest maakt dat ze haar visie gegrond is in een statistisch exceptionele hoeveelheid kennis. Ze weet die kennis ook terug te brengen naar eenvoud, en Ernest en Lawrence zijn daarom ook verheugd een gesprek met haar te delen waarin we inzoomen op de diepere lagen van onze samenleving.

We gaan in op collectieve spanningsvelden, zoals die tussen het mannelijke en het vrouwelijke, binnen en buitenwereld, goed en kwaad, individu en collectief en zo nog meer.

Het is onze intentie om die spanningsvelden naar een hoger bewustzijn te brengen, en dat hoger bewustzijn te laten weerspiegelen in het alledaagse leven. Ga je mee op een archetypische reis?

We hebben een boete te pakken van het ANP, wil je ons helpen, de laatste loodjes wegen het zwaarst. Alvast bedankt!

Boete

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 1.567 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Studenten in verzet: De Ontsluiering – Deel 4 – Karen Hamaker-Zondag
  1. Merk op dat het hele vrouwelijke VS mannelijke idee, gebaseerd is op geaccepteerde ideologieën die mannen ons opgelegd hebben…..

  2. Ik heb meer met hondjes en daar zijn de sekseverschillen, gedragsgerelateerd, toch (ook) wel heel karakteristiek..

  3. Geen oorlog? Ben je er bij geweest? Er zijn rotstekeningen van mensen die door anderen met een boog beschoten werden. In Canada hebben Cree en Inuit ook strijd met elkaar gehad. Later hebben ze het opgelost. Beide zijn jager /verzamelaar. Landbouw heeft ook tot veel problemen geleid o. a. bevolkingsgroei.

  4. OK, net het gesprek pas “gezien”, mijn commentaar sloeg dus nergens op, geweldig hoe die jongens Karin H-Z in wisten te “tomen”.
    Normaal hield ik haar spraakwaterval nooit vol..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *