Overige

Sucharit Bhakdi: De Grote Waarschuwing – Nederlands ondertiteld

Een uitleg over de bevindingen van Dr. Arne Burkhardt (een van de meest ervaren pathologen in Duitsland) die 17 obducties deed bij mensen die stierven na vaccinatie zonder duidelijke oorzaak. Deze obducties werden uitgevoerd omdat familie erop stond en hij bestudeerde de ontwikkeling in de loop van de tijd in hun organen.

Een anonieme tipgever wees ons op deze video, waarvoor dank.

Bron: https://rumble.com/user/67Verheij

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 8.339 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Sucharit Bhakdi: De Grote Waarschuwing – Nederlands ondertiteld
 1. Niet vergeten, niet vergeten, als je moordenaars niet stopt gaan ze door met moorden.
  Vergeet de namen van de WEFfers nooit, vergeef ze nooit, schakel ze uit in het Belang
  van Nederland.

  FROLIMO

 2. Dat is de nieuwe censuur op de waarheid, ook wetenschappers worden gebannen die creators waren van de mrna gentherapie, die worden nu beschuldigd van desinformatie! Maar je moet zelf weten dat je het niet nodig hebt, eigen verantwoordelijkheid om dingen intuïtief aan te voelen of na te trekken, ik heb nooit in die prikzever geloofd, heel mijn leven niet! Ook nooit last van griep gehad!

 3. dit is reeds weken terug gepubliceerd, Brand New Tube, Bitchute. Nederlandje, en degene die deze en andere sites ‘beheren´ are fukking slow in uptake!! .. van relevante info. wie hier is wakker?! en wat doet het er toe. de hele scam gaat gewoon door. NU, is alles even ‘open-achtig’, en zie straks, het griepseizoen komt eraan en al die gezellie geprikten , die NU weer in cafe’s, en eet tentjes zitten te kakelen, zullen de volgende golf veroorzaken. nog steeds niets ad hand, maar het zal opnieuw voer voor psychopaten zijn, en de hele shabang wordt steeds enger. er is 1 oplossing over. wat denkt uzelf dat die oplossing is?

 4. Maar tbc steekt heel het volk aan geprikt of niet dan praat je echt over een pandemie

 5. beste Astrd, de eersten die omvallen bij wat voor ‘aandoening’ dan ook, zullen de in-gespotenen zijn, hun ernstig verzwakte immuun systeem in ogenschouw nemende. tbc? de nieuwe angst-psychose, bedoeld u?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *