Jorn Luka

The Trueman Show #105 Anouk Bindels

In aflevering #105 is Anouk Bindels bij ons te gast. Anouk is opgeleid tot psycholoog en verruilde de klinische wereld voor die van de nieuwe wetenschap gericht op gezondheid vanuit een holistische en spirituele visie. Hier vond ze de handvatten die ze nodig had voor het helen van de uitdagingen uit haar persoonlijke leven. Deze kennis heeft ze opschreven in haar boek ‘Wijsheid Van Trauma: Met Hart & Brein Naar Heling’.

Anouk en Jorn bespreken verder hoe de gezondheidszorg steeds meer gefragmenteerd is geraakt. Een scheiding van verschillende disciplines die niet met elkaar praten. En een scheiding tussen lichaam en geest. Volgens Anouk vormt de combinatie van disciplines juist de sleutel tot het helen van trauma’s. Zodat er bewust andere en betere keuzes gemaakt kunnen worden. Anouk noemt dit de wijsheid van trauma.

Door verschillende disciplines samen te brengen wist Anouk uiteindelijk haar trauma’s en ziektes te helen. Zodoende is Anouk zowel deskundige als ervaringsdeskundige en hét voorbeeld van wat er mogelijk is. Een verhaal van hoop welke ons enorm heeft geraakt en geïnspireerd. We horen graag of dit ook voor jullie geldt. Veel kijk- en luisterplezier!

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu

(Visited 1.024 times, 1 visits today)