Stichting Vaccinvrij

VaccinVrij: Thaise prinses ligt in coma – en Pfizer heeft een probleem?

| 4 februari 2023

De Thaise prinses Bajrakitiyabha, de oudste dochter van de Thaise koning, ligt al enkele weken in coma nadat zij is ingestort kort nadat zij een boosterprik had gekregen. In de media werd gesproken over een hartaandoening.1 De officiële verklaring die aan de Thaise koninklijke familie werd gegeven was dat zij een bacteriële infectie zou hebben.2

Prinses Bajrakitiyabha Mahidol

Koning Vajiralongkorn heeft nog geen troonopvolger aangewezen, maar prinses Bajrakitiyabha wordt algemeen beschouwd als de meest geschikte opvolgster.1 Zij is 44 jaar oud en in goede conditie voordat zij plotseling instortte.

Een professor van de universiteit van Bangkok heeft de koninklijke familie kunnen bereiken en laten weten dat de vermeende diagnose van een bacteriële infectie “belachelijk” is, en dat de prinses hoogstwaarschijnlijk het slachtoffer is van de Covid-injectie. De professor in Bangkok staat in contact met professor Sucharit Bhakdi een emeritus-hoogleraar van Thais-Duitse komaf die al vanaf het eerste uur waarschuwt voor de gevaren van de Covid-injectie.2

De beide professoren zijn op dit moment bezig om de Thaise koninklijke familie te voorzien van wetenschappelijke informatie om hun vermoeden dat de prinses vaccinatieschade heeft opgelopen te staven.

Recentelijk werd dr. Sucharit Bhakdi, die in Duitsland woonachtig is, zelfs uitgenodigd om naar de Thailand te gaan, om te spreken met de hoogste adviseurs van de regering. Bakdhi heeft verschillende wetenschappelijke papers geschreven waarin hij uitlegt hoe de Covid-injecties bloedklonters veroorzaken. Tot nog toe is hij zeer gerespecteerd bij de waarheidszoekers, maar hebben de autoriteiten van geen enkel land naar hem willen luisteren.

Nu heeft hij voor het eerst een serieus gesprek gehad met de allerhoogste rangen waarin hij heeft kunnen uitleggen dat de hele Covid-agenda een hoax is en waarom. Hij heeft gezegd dat de Covid-prikken gebaseerd zijn op fraude. De Covid-injecties zouden NOOIT zijn goedgekeurd en op de markt gebracht als er geen sprake zou zijn geweest van een noodtoestand. En we weten nu dat de “noodtoestand” door de media is gecreëerd.

Naar verluidt hebben de Thaise adviseurs als reactie op het gesprek met dr. Sucharit Bakdhi gezegd dat zij erop zouden toezien dat Thailand het eerste land zal zijn dat het contract met Pfizer annuleert – wat mogelijk is als er in een contract is gelogen.

Als dit zou gebeuren, dan zou Pfizer de miljarden dollars terug moeten betalen en daarmee zouden de slachtoffers van vaccinatieschade een financiële compensatie kunnen ontvangen.3 En het zou ook het begin kunnen zijn van andere landen die hun contract annuleren.

Ervan uitgaande dat de prinses inderdaad het zoveelste slachtoffer is van de “cloth-shot” is dit de vraag: Houdt de koning genoeg van zijn dochter om zich niet te laten omkopen door Pfizer? En houdt hij genoeg van zijn volk om een einde te maken aan de prikken-tirannie?

We gaan het zien.

Bronnen:

1. https://www.bbc.com/news/world-asia-63983803
2. https://twitter.com/SaiKate108/status/1619568426980343811
3. https://twitter.com/Hapsys/status/1621568600749252608

Lees andere artikelen over het Covid-19 vaccin op de site van Vaccinvrij:
Stichting Vaccinvrij

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 3.710 times, 1 visits today)
One thought on “VaccinVrij: Thaise prinses ligt in coma – en Pfizer heeft een probleem?
  1. Dit is enorm goed nieuws, behalve voor de betrokkene.
    Hopelijk wordt zowel bereikt dat zij uit haar coma komt als dat Thailand als eerste natie
    pfizer de bons geeft: een dreun die het meer dan ooit verdient en die het hele duivelse
    ‘great reset plan’ onderuit haalt.

    1923: het jaar van de DIVINE WORLD ORDER!

Comments are closed.