Jorn Luka

The Trueman Show #30 Marcel Messing

Voor deze 30ste aflevering ben ik afgereisd naar Zuid-Frankrijk. De oplettende kijker weet dat ik voor aflevering 28 met Coen Vermeeren ook in Zuid-Frankrijk zat. We waren beiden namelijk uitgenodigd door Marcel Messing om een weekend te komen vertoeven in de prachtige omgeving waar hij woont. De 30ste aflevering is dus opgenomen met Marcel Messing. Je komt Marcel en zijn werk volgen op www.marcelmessing.nl Marcel studeerde antropologie, filosofie en vergelijkende godsdienstwetenschap, was o.a. stafdocent en decaan in het Hoger Beroepsonderwijs, wetenschappelijk medewerker van de Bibliotheca Philosophica Hermetica te Amsterdam en adviseur van de IKON-televisieserie Via Mystica. Verder heeft hij ontzettend veel waardevolle boeken geschreven waaronder het super populaire boek worden wij wakker?.

(Visited 705 times, 1 visits today)
2 thoughts on “The Trueman Show #30 Marcel Messing
 1. Sorry beste Marcel Messing dit is veel te moeilijk voor beginnelingen. Begin met eens met___________De geheimen van sex en de geheime energie.
  Die geven mensen toegang tot de geheimen van het leven en kennis tot verlichting.

  Begin bv eens met op het oog SEX afbeeldingen van Buddha ?Die zat niet altijd stil…..in zijn eentje onder de boom…! … van kennis…n boom is namelijk ook n vruchtbaarheids symbool.
  Dit is geheime kennis..van mediteren voor mannen en vrouwen…die geen zin hebben het klooster in te gaan of monnik te worden.
  https://www.pinterest.com/eleanoriscool/in-union/

  Achter elke belangrijke godsdienst en traditie gaat een geheim schuil, dat door de geschiedenis heen streng wordt bewaakt en waarvan het volstrekt verboden wordt dit mysterie aan het publiek prijs te geven.
  Het echte verhaal !
  SEX and -The Mystery of Adam and Eve – ROBERT SEPEHR : https://www.youtube.com/watch?v=gY1GBOnQe7o

  https://www.youtube.com/watch?v=wtNYOj5yptI
  Mantak Chia, an expert in Taoist philosophy

  Prana, Chi, Orgone, Vril, zijn allemaal soortgelijke woorden die worden gebruikt om levenskracht, of ((SEX)) bio-magnetische energie, te beschrijven. In het Taoïsme is het doel van spirituele oefening het harmoniseren van iemands wil met de Natuur, of “Eén worden met de Tao”. Dit omvat meditatieve en morele praktijken om ‘moeiteloze actie’ te bereiken, en om de fysieke, mentale, emotionele en spirituele vitaliteit te maximaliseren. https://atlanteangardens.blogspot.com

  Voor de gelovige onder U… Zoekt en gij zult vinden…Stel u zelf de vraag ..waar zag Jacob God .
  And Jacob called the name of the place ((( Peniel))): for,’said he , I have seen God face to face ?

  https://en.wikipedia.org/wiki/Pineal_gland zie betekenis. De pijnappelklier -het 3e oog.
  The pineal gland, conarium, or epiphysis cerebri, is a small endocrine gland in the brain of most vertebrates. The pineal gland produces melatonin, a serotonin-derived hormone which modulates sleep patterns.
  Het is verbonden met een lichtgevoelig orgaan, bekend als het pariëtale oog, dat ook wel het pijnappeloog of derde oog-3e eye… wordt genoemd.

  Het echte verhaal : https://www.youtube.com/watch?v=LuxntX7Emzk
  This guy is incredible! 368 Talking to the pineal gaat over verborgen…codes en nummerelogie en oa pijnappelklier in de bijbel.

 2. (1) 292 Pineal Brain & The Dark Eyed Woman.
  https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=+399+Pineal+Temple&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DD7DMgDpXsIs

  (2) 399 Pineal Temple: https://duckduckgo.com/?t=ffsb&q=+399+Pineal+Temple&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DsxGtnlFzgpM

  (3) Als …u 292 gezien heeft ? Weet u …dat dit ook waar is…Buddha prophesied the coming of Jesus Christ…… Het bewijs staat op n oude n Tempel….op de Tempelmuur.

  https://duckduckgo.com/?q=Buddha+profesized+Jesus&t=ffsb&iar=videos& iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F
  %2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D6UxM3pQz-tY
  U bent Wakker NU…en weet u lichaam is het huis en via de piniel komt u in de Tempel
  Ezekiel 12:2
  “Son of man, you are living in a ((rebellious house)). They have eyes to see but do not see, and ears to hear but do not hear, for they are a rebellious house.

  if therefore thine eye be ((single)), thy whole body shall be full of light (Matt 6:22).

  “The kingdom of God is within you” (Luke 17:21, KJV)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *