Overige

Theo Schetters liep mee in Nijmegen, 3 april 2022

7 thoughts on “Theo Schetters liep mee in Nijmegen, 3 april 2022
 1. Eerlijk zeggen wie zou je het meeste vertrouwen als minister van volksgezondheid. Theo Schetters of figuren als de Jonge en Kuipers. Schetters doet niet aan politiek dat is jammer maar voor een duchtige reset zijn mensen als Schetters broodnodig.

 2. Je moet kritiek geven op de bezetters, dat ze naar ons moeten luisteren & wij niet naar hen! Die hebben niets op te dringen, maakt niets uit wat, die hoeven ook niet voor ons dokter te spelen, kennen ze niets van, mijn lichaam beslis ook zelf over! Ze moeten gewoon oprotten!

 3. Prima Theo Schetters, ik ben wat extremer vanuit de onderzoekshoek, maar dat moet kunnen.

  Brieven naar kamerleden ik met gepast respect heb geschreven na de dood van weer een paar
  nog voorheen gezonde mensen.

  Dag mw Aukje de V. te L,

  Dag mw Attje K te X,

  Tijd toch eens zonder last te gaan spreken.

  Pierre Capel en Luc Montagnier en prof Schetters waren gelukkig gek verklaard! Didier Raoult en Peter Borger slaan we de bekken ook wel dicht, want dan horen we geen desinformatie meer van die hinderlijke mensenartsen met hun nobelprijzen.

  Nu gaan velen de proefdieren achterna en dat is logisch bij professionele dierenmoordenaars! Leve Marion Koopmans en Ab Osterhaus die als experimentators zelf buiten shot en schot blijven! Want hun zegerijke werk moet niet stoppen.

  Geweldig, uw inzet bij het terugbrengen van de bevolking met injecties. Iedere dag nemen we weer kennis van de successen bij een oude formule:

  Genocide gaat erg snel met een serie boostershots. Neem het hoofdstuk reeksen van je wiskunde boek erbij. Overigens zal de genocide ook zo gepland zijn. Boostershots zijn altijd nodig als u een vaccinatie heeft overleefd en ik raad u aan er wekelijks twee te nemen. Voorkomen van natuurlijke weerstand is beter dan genezen. Voortzetten van intelligente lockdowns voor het vernietigen van een 500.000 levensjaren of meer per keer. Het mooie is bij de QR-codes is dat we fraaie herinnering zullen hebben aan het scheppen ‘Lebensraum’ voor een paar rijkeren die kleumend bij een potkacheltje in de keukens van hun vervallen stulpjes plannen schrijven op gerecycled wc-papier voor een schone aarde.

  Voor de overlevenden en vaccinweigeraars gaat de bezetting Schwab ongetwijffeld over op vernietigingskampen, waarin de weigeraars als staatsvijandig en besmettelijk als eersten op meer traditionele derde-rijk-methoden naar de eindoplossing gaan. Hun geschreeuw zal gesmoord worden in hun eigen metabolische producten!

  Jacques Attali, de leermeester va Macron, had slechts gedeeltelijk gelijk:

  “…les peureux et les stupides y croiront et demanderont à être traités. Nous aurons pris soin d’avoir prévu le traitement, un traitement qui sera la solution.
  La sélection des idiots se fera ainsi toute seule : ils iront d’eux-mêmes à l’abattoir!”

  De angstigen en de stomkoppen vragen om een injectie die de oplossing brengt. Ze gaan vanuit zichzelf naar het slachthuis! Vrij vertaald en uiteraard niet nodig voor u als politieke intellectueel!

  Print het uit en verspreid het in supermarkten
  en bibliotheken; plak het op muren. Deze boodschap is nodig, dat heet informed consent! Dyslectische types en de de bewonderaars van Klaus Schwab en Bilderberg trekken we zo over de streep. Het samen naar de ‘finish’ zoals de heer Mark Rutte in de fraaie taal van Onkel Klaus het uitdrukte, net zo mooi als niets bezitten in een doodshemd zonder zakken en gelukkig zijn.

  Hartelijke groeten en dank voor uw inspanningen. Met de hoop op gezellige evaluatie als we aan de hand van de QR-codes in de archieven het succes van een geslaagde ontvolking kunnen vieren. Met als feestelijk hoogtepunt een tribunaal!

  Sieg Heill! Mede namens:

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum

 4. Och Onno, er is maar 1 oplossing eigenlijk, deze hel planeet verlaten, leren je lichaam verlaten, er komt toch nooit echt verzet, deze planeet is niet ons ding, als ze het na twee jaar nog niet weten, gaan ze het nooit weten! Het is al lang te laat, hier komt geen normaal leven meer, het gaat steeds erger worden!

 5. En XB, wanneer ga je nu eindelijk je eigen aanbeveling uitvoeren?
  Dat lijkt mij een win-win: jij blij (voor zover je dat nog beseft als je de planeet hebt verlaten) en wij blij 🙂

 6. Dat is niet zo simpel als het lijkt, hoe we hier vast zijn komen zitten is heel ingewikkeld, ik mag toch mijn gedacht schrijven ook al vindt U het geen aangename boodschap? Je zit misschien al meer dan twee jaar op straat zinloos rond de pot te blijven draaien, heeft dat wat opgelost? Grote mond zetten tegen mij gaat uw probleem ook niet oplossen, ik heb al gezegd wat er moet gebeuren om van de bezetters af te komen, maar ze snappen nix, kan ik ook niets aan veranderen, blijf jij dan maar lekker op dat politiek tuig stemmen dombo? Ik heb er nooit op gestemd mij interesseren dat politiek tuig niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *