Overige

Thierry en Pepijn doen een oproep aan ziekenhuismedewerkers!

Thierry Baudet en Pepijn van Houwelingen doen een oproep aan alle mensen die in het ziekenhuis werken om de echte officiële data op te sturen. De slaapkamer heeft tegen de motie gestemd vandaag. Pieter Omtzigt heeft ook tegen de motie gestemd. Mensen die Twitter hebben ga Pieter Omtzigt aanpakken.

Ze willen bewust niet de cijfers bekend maken omdat we dan allemaal achter komen dat zeker 70%/80% allemaal dubbel gevaccineerd zijn. Bijna alle landen in Europa registeren het en komen er vooruit behalve het Nederlandse WEF poppetjes Mark en Hugo.

(Visited 2.718 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Thierry en Pepijn doen een oproep aan ziekenhuismedewerkers!
  1. Voor wie het nog niet wil weten. We hebben geen regering meer. We hebben geen 1ste en 2de kamer meer. Het is slechts theater. Dat wat wij regering en overheid noemen is niet veel meer dan een administratie kantoor van de private industrieële/financieële eigenaren van het grond gebied ook wel Nederland genoemd. De souvereine staat Nederland werd opgegeven alleen dit moet nog officieel meegedeeld worden aan de geprikte en slapende massa.

  2. Ronduit schandalig dat de opgevraagde data niet gegeven wordt. Wereldwijd is het allang duidelijk wat er aan de hand is. Deze vaccinaties mogen de naam vaccinatie niet eens hebben. Het zijn meer BioWeapons gezien de gegevens uit VAERS, Yellow Card en EudraVigilance. Het is om te huilen hoeveel miljoenen mensen hier aan gestorven zijn. Al meer dan in de Holocaust. En daarnaast zijn velen tientallen miljoenen mensen gehandicapt geraakt. Dit is staatsterreur die het helemaal niet goed voor heeft met mensen. Wij worden geregeerde door een criminele organisatie momenteel en daar moet heel snel een einde aan komen.

  3. Het is heel simpel eigenlijk, het gaat helemaal niet om de inhoud van een willekeurige motie. Als die van FvD komt wordt er ALTIJD tegengestemd, no matter what, de motie zelf is van geen enkel belang, de indiener, daar gaat het om, de kartelpartijen hebben met elkaar afgesproken (inclusief JA21) om NOOIT voor een motie van de FvD te stemmen. Cordon sanitaire. Echt waar die motie over zou gaan wordt niet eens gezien. Het is een simpel algoritme: If Sender(motie) == FvD Then Vote against.

  4. Door steeds maar weer te blijven weigeren dergelijke ZEER GEGRONDE MOTIES aan te nemen, laten deze mensen van de kamer zien waarvoor ze staan en wie ze ECHT zijn, oftewel de bewijzen beginnen zich verder en verder op te stapelen……..

    Hoe in en in triest is dit, als je zoooo gehypnotiseerd bent….en mogelijkerwijs denkt… dat je nog veilig ….bent als je met de kudde meeloopt….

    Jullie doen hier geweldig werk Thierry en Pepijn en HOUDT VOL en blijf rustig !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *