Overige

Tibor Olgers: Trap niet in de leugen van valse vrijheid

In het nieuwe westen verafgoden wij vrijheid en gelijkheid. Het zijn doelen op zich geworden. Met als gevolg het verlies van de dingen waar het werkelijk om draait in het leven: Geloof, gemeenschap en Het Goede Leven. Het Goede en de waarheid zijn ingeruild voor gevoel. Het waardevolle is ingeruild voor gelijkheid. Steeds minder menselijkheid. Steeds meer kunstmatig bestaan. Gefaciliteerd door een beperkende en controlerende overheid. Hoe we dit proces omdraaien? Door simpelweg te mikken op het goede, te zoeken naar de waarheid en te werken aan het waardevolle. In verbinding met elkaar. Gelovend in iets groters.

Bron: https://tibor.nl/

 

==

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 1.302 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Tibor Olgers: Trap niet in de leugen van valse vrijheid
  1. Nooit van Anarchisme gehoord?
    Lees eens een goed boek, geschrift van Errico Malatesta!

    Weinig zinvol dit hedonistisch gepraat.

  2. Ze zijn verslaafd aan staatisme, ze lijden ook aan het Stockholmsyndroom … Veel gegijzelden hebben er last van.

  3. Er staan op mijn blog genoeg video’s over het anarchisme, alles eigenlijk, hoe men dat organiseert, ook de personen die de basis hadden gelegd zoals onderandere ook Errico Malatesta, hun strijd tegen het Marxistisch totalitairiarisme, enzoverders, de revolutie in Spanje 1936.

  4. Ik zie hier ook nooit een video over gewapend verzet! Alsof het staatisme het monopolie op geweld zou mogen hebben! Ze vinden dus alles okay eigenlijk wat er aan het gebeuren is! Wat een zeveraars! Hoe hypocriet zijn die toch allemaal bezig, ze doen nix nada om die criminelen uit te schakelen, men laat de boel maar de boel, maar wel heel veel zeveren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *