Overige

De ontmanteling van geloof, gemeenschap, gezin & gender

Waarom pusht onze overheid en de msm verheerlijking van het individu?
Waarom wordt seks teruggebracht tot niks meer dan een simpele transactie?
Waarom wordt van vrouwen verwacht dat ze meer als mannen moeten zijn en van mannen verwacht dat ze meer als vrouwen moeten zijn?
Waarom wordt bij gender de uitzondering gebruikt om de regel te ontkrachten?

Omdat het tot zwakte leidt.
En zwakte volgt makkelijker.

Vrijheid is niet het gevolg van de afwezigheid van grenzen, kaders en structuur.

Vrijheid zonder kaders is niks anders dan leegte.

En net als bij een schaakbord of een voetbalwedstrijd, zijn er binnen bepaalde kaders, oneindig veel mogelijkheden. Dankzij de kaders is het spel mogelijk.

Verwijder de structuur, en alles valt uit elkaar.

(Visited 1.051 times, 1 visits today)
3 thoughts on “De ontmanteling van geloof, gemeenschap, gezin & gender
 1. Ontmanteling van geloof is zever, iedereen mag privé geloven wat men wil, dat monotheïsten gedoe is veel te overgeorganiseerd op deze planeet, bestuur & geloof moet je gescheiden houden! ”Zo helpe mij God”, God met ons, dat zeiden de Nazi’s ook hee, dat garandeert geen waarheid of feiten! Ieder monotheïst beweert dat zijn God de hoogste is, maar kan dat nooit bewijzen & wil dat nooit bewijzen, ze zitten ook alléén maar te hersenspoelen altijd! Jezus redt, Allah is de hoogste, Yahweh is de hoogste, Krishna is de allerhoogste! Allemaal allerhoogste zeik ja! Wij zijn hier de goden & godinnen!

 2. Misschien moeten we onze gebeden met z’n allen maar voortaan tot ‘XB’ gaan richten, de zelfverklaarde ‘God’ die veilig vanachter zijn pctje blijkbaar alleen kan zeiken op alles en iedereen, maar niet zo almachtig is om ons te verlossen van het vrijmetselende duivelsgebroed Klaus Schwab en zijn Haagse schandknaapjes ome Hugo en nicht Rutte.

  Speciaal voor XB dan nog maar een keer:

  Net als dat het geen toeval is dat de satanische maçonnieke Kabbalisten als Rockefeller, Rothschild, Gates en de Paus die de wereld richting haar ondergang besturen volgens de duivelse plannetjes uit de ‘vervalste’ en ‘anti-semitische’ Protocollen van de Wijzen van Sion van joodse (Chazaarse) afkomst zijn, en net als dat het geen toeval is dat bijna elke regering ter wereld geïnfiltreerd is door maconnieke lieden van joodse afkomst, zo is het natuurlijk ook geen toeval dat praktisch alle staatsmedia ter wereld waaronder de BBC, CNN, ZDF en NOS (met Marcel Gelauff als NOS hoofdredacteur en Shula Rijxman als voorzitter NPO) bestuurd worden door vrijmetselende lieden van joodse komaf.

  Door decennialang met succes kritische mensen de mond te snoeren door gebruik te maken van het krachtige ‘anti-semitisme’ wapen heeft deze relatief kleine satanische joodse groep binnen de Joodse gemeenschap de wereldmacht gegrepen door zich als ratten in de schaduwen voort te bewegen en zo de gehele wereld met hun duivelse list en bedrog voor de gek te houden, te onderwerpen en God uit de harten van de mensen proberen uit bannen, terwijl ook de eigen onwetende Joodse bevolking letterlijk ten prooi is gevallen aan dit satanische duivelsgebroed en zelfs ritueel is opgeofferd tijdens de 2e WO ten einde het Grote Plan te kunnen vervolmaken, waarbij hun langverwachte leider De Anti-Christ binnen niet al te lange tijd zijn al reeds decennialang in gereedheid gebrachte troon kan bestijgen, zodat deze Eenogige Valse Messias (vandaar de Alziende Oog-symboliek der Illuminatie) de wereld met onrecht en onderdrukking kan corrumperen om de meerderheid van de mensheid van Gods weg af te houden en richting de Hel te misleiden.

  “De grootste list die de duivel ooit heeft bedacht, is de wereld ervan te overtuigen dat hij niet bestaat.”

 3. Jullie verklaren allemaal zelf te weten wat die oppergod van jullie denkt, dan wanen jullie ook de autoriteiten te zijn die mij moeten komen dicteren! Ik weet door eigen onderzoek wel beter, & zal mij door jullie ook nooit te les laten lezen! Ik heb niets over bidden gezegd, dat leg je mij in de mond! Je bent argumentloos! Jezus redt niet, ieder moet zichzelf redden door zelf te denken, het eigen kritisch onderzoek te doen van wat er in die zogenaamde heilige boekjes beweert wordt & waar het echt vandaan komt, niet van een almachtige oppergod! Dat claimen jullie maar, ik onderzoek & denk zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *