Overige

Waarom blindelings Hugo de Jonge vertrouwen? – Malieveld Den Haag demo ‘Samen voor Nederland’

5 thoughts on “Waarom blindelings Hugo de Jonge vertrouwen? – Malieveld Den Haag demo ‘Samen voor Nederland’
  1. Ja, maar zo is men straks al twee jaar bezig! Het heeft dus geen zin om op straat tegen een politieke wapenovermacht van hun politie te blijven roepen! Laat u inspireren door het echte sabotage verzet in de tweede wereldoorlog? Zie maar wereldwijd extreem politiegeweld! Wij hoeven op een grasveldje niets aan fascisten staan uit te leggen! Jezus of Yahweh zijn tijdens de tweede wereldoorlog mensen niet uit de concentratiekampen komen bevrijden, dat waren gewapende mensen die dat deden! Wees realistisch? Liefde, vrijheid & democratie op straat roepen, tovert geen fascistische bezetters weg!

  2. De parallel met de tweede wereldoorlog, toen voerde men mensen naar de concentratiekampen, nu hebben ze gezonde mensen straks al twee jaar ter plaatse via bureaucratische infiltratie gegijzeld & hun vrijheid waar ze recht op hebben afgenomen, wat is het verschil? Nix! Voor uw leven na de dood hoef je niet te bidden, dat heb je zo al, maar je kinderen, wat daarmee? Hier moet men echt strijden!

  3. Er was tijdens de tweede wereldoorlog in het Nederlandse verzet ook veel naïviteit, ze gebruikten symbolen als W voor Wilhelmina, maar dat koningshuis was zelf zo Nazi als wat! Nu ook, we hebben hier nu ook mensen die denken dat Trump de redding van de gegijzelden zal worden! Icke heeft al uitgelegd dat Trump ook een poppetje is van de superrijken! Valse oppositie! Hoop niet op dat corrupt partijpolitiek systeem van een staat boven u! Dat zogenaamde huis van Oranje Nassau is dat helemaal niet! Desiree Stokkel had ook al lang van te voren voor dat koningshuis, Rutte & heel de bende gewaarschuwd, maar ze bleef ook maar een stem die weggedrukt werd door de officiële!

  4. Ook ik ben geen nummer.
    Mensen bedankt dat jullie laten horen dat we dit niet willen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *