Viruswaarheid

Viruswaarheid, Modern-Day Pioneers – Nederlands ondertiteld

4 thoughts on “Viruswaarheid, Modern-Day Pioneers – Nederlands ondertiteld
  1. Revolutie moet er komen, stop dweilen met de kraan open! Errico Malatesta wees de weg & vele anderen van het anarchistisch perspectief, informeer hoe zelf een horizontaal anarchistisch volksbestuur kan georganiseerd worden om vandaaruit ook het verzet te organiseren, bezetters krijgt men niet weg met betogen volgens de stijl van Jezus freaks & Gandhi apen! Breek met het staatisme!

  2. Want uw kooplieden waren de groten der aarde. Door uw tovenarij immers werden alle naties misleid – Openbaring 18 vers 23.

    Alle landen worden nu misleid door Big Pharma met hun vaccins.

  3. Openbaring van de bijbel heeft daar niets mee te maken, stop toch om alles te willen hacken met overgeorganiseerd monotheïsme! Als je dan toch zo aan dat oppergod idee vast zit, waarom vertrouw je dan zelf uw oppergod niet? Als je daar echt vertrouwen in had, moest je dat toch niet komen schrijven hier, dan denk je toch gewoon mijn oppergod zal mij wel redden?

  4. Jezus redt, heb ik in mijn leven al veel zien geschreven worden & horen roepen, maar geloven ze het zelf wel? Ik denk het niet? Ze zitten vast in een soort zelfhypnose, meer niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *