Jorn Luka

The Trueman Show # 55 Jorn Luka

Zo. Aflevering nummer 55. De afsluiter van dit jaar. En een die jullie waarschijnlijk niet verwachten. Na het opnemen van de podcast met David Icke drie weken geleden zat ik me steeds meer af te vragen wat mijn vervolg zou zijn op dat gesprek. Een verhaal wat zo compleet en alomvattend is, verteld door iemand van zijn formaat… wat komt daarna? In dezelfde periode belde David (Stevens) me op met een idee. Hij stelde voor een kerst/eindejaarspodcast op te nemen. Een speciale aflevering, terugblikkend op het afgelopen jaar. Het eerste jaar van The Trueman Show. Een bewogen jaar op zijn zachtst gezegd. En wie kon dat gesprek nou beter leiden dan Isa, die The Trueman Show van heel dichtbij heeft meegemaakt. Sidenote: Dit was Isa haar eerste keer als podcast host. Wilde ze graag erbij vermeld hebben. En ik ben super trots op hoe ze het gedaan heeft. Jullie ook? Ik heb dit spannend gevonden. Ik ben toch elke week al te zien in mijn podcast. Zouden mensen dat wel interessant vinden? En wat heb ik nou toe te voegen aan het verhaal van al mijn gasten die al jaren en jaren onderzoek doen naar de thema’s waar zij zoveel vanaf weten? Uiteindelijk zijn we het gewoon gaan doen. Eigenlijk even onvoorbereid als altijd. Het is een 3 uur lang durend onwijs persoonlijk gesprek geworden. Veel langer en diepgaander dan ik van tevoren had verwacht. De podcastserie is in feite een indirecte weergave van mijn proces, maar op een bepaalde manier heb ik me kunnen verschuilen achter mijn gast. In dit gesprek kom ik achter de pilaar vandaan en wordt mijn visie en proces simpelweg concreet gemaakt. Isa heeft me daarbij geholpen. Ze wist precies welke vragen ze moest stellen om me steeds een laagje dieper te laten gaan en ook zo nu en dan naar mezelf te laten kijken. Nog steeds voel ik tijdens het uploaden en het schrijven van deze tekst spanning. Het is mijn persoonlijke verhaal en dat voelt even anders dan andere mensen hun verhaal te laten doen. Ik hoop daarom ook uit van mijn hart dat het mensen mag raken en inspireren om zo een stapje dichterbij hun ware potentie te komen. Ik wil jullie enorm bedanken. Bedanken voor alle steun het afgelopen jaar. Alle lieve mailtjes en berichtjes (ik probeer ze allemaal te lezen, antwoorden doe ik helaas veel te weinig). Al jullie input. Ik ben nog lang niet klaar en ga volle moed en energie door.

(Visited 2.154 times, 1 visits today)
16 thoughts on “The Trueman Show # 55 Jorn Luka
 1. Dag Jorn, dag Isa

  Ik luisterde geboeid naar de introductie van de 55ste editie. (En zal deze zeker volledig volgen). Ik ben Belg, 63 jaar jong en ik wil nog wat. Ik volg jullie al een tijdje en ik zie 2 prachtige mensen. 2 Levende wezens die hier zijn met een mooi doel, zoals het wellicht van toepassing is voor alle biologische wezens bij hun geboorte… ik heb een passage in de inleiding onthouden waar Jorn zegt dat we eigenlijk geen autoriteit nodig hebben. En daar sluit ik me graag bij aan. Hoe slagen we erin om daar naar te evolueren? Zou het niet weten! Maar dat maakt niet uit. Ik sluit me aan om een bijdrage, hoe klein deze mag zijn, te leveren om dat doel in stapjes te helpen realiseren. Succes jullie beide en respect voor wat jullie doen👍💪

 2. Wat je doet allemaal voor ons is geweldig en ik waardeer je zeer jorn, maar asjeblieft let op je woorden, het woord kut laat je naar mijn smaak wel erg vaak vallen , waarom is alles wat vervelend in je leven
  vrouwelijk, ik vind dat namelijk lullig, mijn kut heeft drie kinderen het leven geschonken en ben ik blij en dankbaar voor , hoop dat je dat beseft , succes komend jaar , en veel liefde vrede en harmonie voor jullie allemaal

 3. Hier worden fysieke oorlogen gevoerd met macht van politie & leger door het staatisme! David Icke moet boeken verkocht krijgen, dat gaat je niet redden van de bezetters! Ik val niet graag in herhaling, zie mijn andere reacties & blog? Videokes gaan ons ook niet van de bezetters kunnen bevrijden!

 4. What ? yes…..uit de mond van Prince Charles:”I Am A Descendant Of Dracula” + Reptilian Correlations (Historical and Biblical)
  Queen Elizabeth = E-Lizerd-Beth.
  E =n een Ruler
  Beth = the Hebrew beth, meaning “house,” “tent,” “place.” “house of replies” (Joshua 19:38;
  beth’el = Beth of EL=”house of God”
  Beth,EL= huis van EL…El=1 god…. komt van Elohim=meerdere goden
  BETH el hem

  Bloedgroep O-Neg.
  In china heet de bloedgroep…. PANDA-Bloed om dat het zo zeldzaam is !

  Blauw Bloed Annuki ancestry ((((“Secret Places of the Lion”)))
  Onze Oranje Leeuw ?

  Nu begrijpt u waar ook waar al die namen vandaan komen ?
  Anak betekenis = kind… in meerdere landen.
  Namen als an-annemiek anna- t/m anna-bel…Mogelijk= AN-NA -Baal.
  Er zijn veel namen voor de oude god Baal . van Ba-el to Bel.
  Daar Baal ik van.
  Toeval ? Vertaal Basel …waar de bis bank zit…naar het Frans …en je krijgt BA-LE

  In Addition to be called EA (for whom EArth was named) Enki was also called MERK ( see “Secret Places of the Lion”)

  His Vehicle in Egypt was called “KA” (The Implosive Star & Lucid Dream Penetrating Coherence of his Auric UV Cocoon)
  Projecting this into stars is called: Evolution of the Merk-KA-bah.

  History seems to continuously repeat the story of the 2 brothers at war East of Eden. My brother’s name is Michael (another name used by Enlil / Yalweh), and we grew up in a town named East Eden – so you can see this might be my favorite story.

  ENKI, ENLIL EN DE SCHEPPING VAN MENSEN
  https://www.annunaki.org/the-igigi/

  Lees verder op:https://www.goldenmean.info/enki/

 5. Jorn is een van de mensen die eigenlijk al vanaf zijn begin voor z’n hart gaat ook al zag hij dat lang niet. Kan ook niet als je jong bent. Maar het vertrouwen dat het uiteindelijk allemaal goed komt is onbetaalbaar. En dat iedereen z’n eigen pad gaat en je daarom niet moet oordelen. Bevalt het je niet? Gewoon weglopen. Er zijn er genoeg die bij je passen. En al is het maar een heel klein stukje op je pad, dan leer je ervan en laat je het weer los. Luka begrijpt het. Toffe peer.

 6. Werner, je hebt echt geen autoriteit nodig. Waarom zou je? Je bent je eigen ik, je goddelijke ik, dus waarom iemand nodig hebben als autoriteit? We zijn allemaal gelijk en kunnen van elkaar leren, maar iedereen die zich boven een ander wil zetten, al is het maar als goeroe, is niet goed bezig. Zo simpel is het eigenlijk. Succes met je pad!

 7. XB, zoals Jorn zegt: ook jij bent nog niet op het punt dat je het echt snapt. De oorlog is wel degelijk a priori spiritueel en welke middelen daar ook bij gebruikt worden is een tweede. En wees ervan overtuigd dat Icke heel goed weet waar hij mee bezig is en hoe e.e.a. in elkaar steekt. Hij was de eerste die ten koste van zichzelf hiermee naar buiten trad en ook voor hem is het een enorme les geweest. Dat hij ons en passant daarvan deelgenoot heeft gemaakt juich ik alleen maar toe en ik heb de afgelopen 30 jaar enorm veel van hem geleerd. Door zijn boeken die ik speciaal in Engeland ging halenwant internet bestond nog niet. Zo kan je het ook zien.

 8. Wat kan het mij schelen wat de videomakers beweren, ik ben oud & wijs genoeg om mijn eigen onderzoek & conclusies te trekken, ik schrijf mijn reacties dus zelf, ga me nooit de les laten lezen door Jezus freaks & Gandhi apen, Errico Malatesta had al lang de oplossing uitgestippeld & vele andere anarchisten vanaf de jaren 1800 in hun strijd tegen het communistische staatisme! Hetzelfde probleem met het kapitalistische staatisme! Een horizontaal anarchistisch volksbestuur moet er gevormd worden & vandaaruit de revolutie organiseren! Jullie hebben al twee jaar zinloos tijd verloren!

 9. EL ? Er zijn 72 engel namen….Heel veel AN-G-(EL,s)
  Gabri-EL ANAU-EL
  REHA-EL
  Micha-EL
  1 keer in de 4 jaar mag U…De EL-ders….kiezen en EL-ect the EL-ite in EL-ection time.
  De engelse taal komt ..net als Nederlands uit het oude (((Sanskrit.)))

  de Nederlander …een Indo-European /..Eurasian ….n Aryan.
  ? Ary-AN …= from uit de buurt van de god AN ?
  Arjan is een Nederlandse jongensnaam…. https://nl.wikipedia.org/wiki/Arjan

  Adrianus betekent “inwoner van, afkomstig uit Adria”, een plaats in de buurt van ((Venetië)) oude Phoenicians?of ? Adri=Anus…zo zwart als n Anus ?

  Adria-Anus wordt in verband gebracht met Latijns ater, dat “dofzwart” of “donker” betekent, een verwijzing naar het donkere zand langs de kust van de Adriatische Zee.

  Aryan Linguistic Tree : https://atlanteangardens.blogspot.com/2014/11/aryan-linguistic-tree.html

  The modern English word mother is from Middle English moder, from Old English mōdor, from Proto-Germanic *mōdēr (cf. East Frisian muur, Dutch moeder, German Mutter), from Proto-Indo-European *méh₂tēr (cf. Irish máthair, Tocharian A mācar, B mācer, Lithuanian mótė). Other cognates include Latin māter, Greek μήτηρ, Common Slavic *mati (thence Russian мать (mat’)), Persian مادر (madar), and Sanskrit मातृ (mātṛ).

  History and Etymology for -ary
  Middle English -arie, from Anglo-French & Latin; Anglo-French -aire, -arie, from Latin -arius, -aria, -arium, from -arius, adjective suffix

  Die God Enlil heeft mooi onze taal naar de KL…. geholpen

 10. 13/33, inderdaad, die koningshuizen moeten we ook volledig opruimen, al zijn er fake koningshuizen bij die niets met die RH negatieve bloedfactor te maken hebben. Alle koningshuizen hebben geen echte communicatie met de gewone mensen, de massa zijn zombies dat ze dat op handen willen dragen!

 11. Jorn doet mijns inziens niet anders dan zijn eigen pad in beeld brengen met deze laatste video en met de mensen die hij interviewt. Apart dat de eerste vraag van Isa is hoe het met Jorn gaat. Hoezo? Zij hebben toch een relatie met elkaar? Maar kennelijk moeten wij dat vooral horen en waarom? Media aandacht voor wat?
  Voor mij hoeft die gezamenlijke media ’therapie’ niet.
  Ik heb mijn eigen weg te gaan en die hoeven Jorn en Isa mij niet te wijzen.
  Ik zit vaak te grinniken als je reacties lees (XB) en veel herken ik ervan maar die revolutie kan ik niet volgen. Ik zou eerder zeggen dat wij mensen een innerlijke revolutie teweeg hebben te brengen. Niets is wat het lijkt en vooral: niemand anders kan het voor je oplossen. 😃

 12. Die revolutie moeten de mensen samen organiseren Elise, we moeten breken met het staatisme! Mensen kunnen zich wel informeren hoe men een anarchistisch volksbestuur moet organiseren, dat is geen verzinsel, daar zijn geschiedenis voorbeelden van! Het anarchistisch perspectief is geen dode boodschap dat niet gerealiseerd zou kunnen worden! Daar zijn ook al lang massa mensen actief mee bezig, de revolutie in Spanje 1936 was echte realiteit!

 13. Met XB ben ik het eens dat anarchisme horizontaal is. Dat houdt in dat je onderstaanden horizontaal moet aanpakken.
  Toevallig je buur? Als anarchist aan de slag!

  Prent deze lui in je grafeenoxidevrije brein,
  voor een tribunale afrekening!

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Ursula von der Leyen – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
  Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum

  DAVID ROCKEFELLER FELLOW
  Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Bruno Bruins | World Economic Forum
  Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt)
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Emmanuel Macron | World Economic Forum
  Angela Merkel | World Economic Forum
  Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
  Danny Rothschild | World Economic Forum

  Sympathisanten depopulatieagenda:
  +Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
  +Jesse Klaver (klimaathype en voorstander van meer homo's in de politiek)
  +Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)

  Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt nepvaccin in stand)
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

 14. Nee, het anarchistisch bestuur zelf is horizontaal, alle mensen hebben daar 100% inspraak in hoe het georganiseerd wordt zonder staatisme, verticale piramide van superrijken, bedrijven, banken, enzoverders, alles wordt door de gewone mensen zelf onder controle gehouden, niet door big brothers & sisters tirannen boven ons! Er is geen staat in een anarchistisch bestuur!

 15. Angst is zinloos, verzet is zinvol op ieders manier.
  Hier een boodschappenlijstje.

  Prent deze lui in je grafeenoxidevrije brein,
  voor een tribunale afrekening!

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Ursula von der Leyen – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
  Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum

  DAVID ROCKEFELLER FELLOW
  Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Bruno Bruins | World Economic Forum
  Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt)
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Emmanuel Macron | World Economic Forum
  Angela Merkel | World Economic Forum
  Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
  Danny Rothschild | World Economic Forum

  Sympathisanten depopulatieagenda:
  +Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
  +Jesse Klaver (klimaathype en voorstander van meer homo's in de politiek)
  +Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)

  Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt nepvaccin in stand)
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

  WAKKER worden: LANDVERRAAD door kamerleden en kabinet.
  Onder oorlogsrecht veroordeling door een militair tribunaal.

  PS Gezondheidszorg wordt bij Schwab cs vervangen door pillen,
  prikken en hetzelf printen van organen voor tranplantatie! Werkelijk
  de grootste gekken en criminelen aan de macht. Een aantal niet geprikten
  wordt geserveerd voor orgaangebruik door ‘de elite’ zoals het er nu uit ziet.
  Onteigening alle boeren en CO2-paspoorten, verwacht ik in januari 2022.

  *) Zoon van Ferd.
  **) https://thelifeofcarri.com/2021/09/09/who-runs-the-world-blackrock-and-vanguard/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *