Blue Tiger

Waanzin van de week: het rommelt enorm tussen Lientje en de boeren!

Wat wordt er eigenlijk niet besproken in deze recordlange waanzin van de week? Amalia, WimLex en de criminele overheid. Maar ook: het rommelt enorm in de BBB en vooral tussen ‘Lientje’ en de boeren. Maar Tom en Menno bespreken ook de financiële en economische toekomst, de 2030 Agenda en de schorsing van Baudet in de Tweede Kamer. Oh ja, Tom had een leuk uitje naar Berlijn! Ook pleegt hij nog veel woordkunst met overdrachtelijk-ludieke doodswensen aan zichzelf, zijn medeburgers, en aan de elite. Kortom, iedereen gelijk, iedereen gedoodwenst

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

 

Wil je ook een social media waar je zonder censuur en advertenties gewoon plezier kunt maken en over alles kunnen spreken? Meld je dan aan bij VriendenPlek, de plek voor iedereen! https://vriendenplek.nl/

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/ 

(Visited 1.435 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Waanzin van de week: het rommelt enorm tussen Lientje en de boeren!
 1. beste rut: u wilt een bemiddelaar ivm de nonsensicale 50% reductie van stikstof, een stof waarvan alle planten blij worden. Dat gaat het niet worden, beste man: de boeren gaan niet in gesprek zolang die idiotie niet van tafel is.
  Dus: eerste stap: weg met dat nep-verhaal: planten staan te springen om stikstof en CO 2: is u het niet opgevallen tijdens uw fietstochtjes langs een snelweg hoe weelderig het groen daar is?
  U heeft het met uwe allereigenste ogen gezien………

  Zelfs u kunt daar niet omheen, ondanks uw favoriete hobby: liegen, medeburgers bedriegen.

  Een persoonlijke vraag aan u: wat schuift het eigenlijk aan smeergeld van ssschwab en gates?

 2. Suggestie voor de fantastische parlementariers Gideon van Meijeren, Thierry Baudet, Pepijn van Houwelingen en enkele andere: brengt u voortaan uw eigen microfoon mee, eventueel een megafoon voor buiten:
  kortom iets dat te allen tijde goed hoorbaar is en niet wederrechtelijk uitgezet kan worden door wefmonster bergkamp, via list en bedrog kamervoorzitster geworden.

 3. Ben benieuwd wanneer de WEFFERS net zoals Himmler, Goering en Hitler en Eva Braun op een soortgelijk wijze aan hun einde komen.

 4. Mooi Tom en kornuiten, jullie houden nog van principes, net zoals FvD met helden en heldinnen als Simone, Thierry en Gideon en de hele club.
  Jouw visie deel ik geheel en al, zeker over radio Caroline!
  Bij jouw in de buurt woont een biologische boer:
  peterfoxwolde@gmail.com

  Sterkte,

  Onno

  Uit de analyse van de kamerdebatten kun je al meteen zien dat ze
  aan gecoordineerd framing doet van FvD. Er uitweffen die nazi’s
  van Kaag tot Schwab! Klaus heeft een medaille uit China.

  Groet uit Occitanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *