Overige

Waarom heeft Mark Rutte geen kinderen?

18 thoughts on “Waarom heeft Mark Rutte geen kinderen?
 1. Omdat hij homo is of een pedo? Och, het hebben van kinderen is toch niet verplicht? Wat voor toekomst hebben kinderen van gewone mensen op deze hel planeet?! Als je niet onder rijken geboren wordt heb je een armzalige toestand hier in het vooruitzicht, dat is ook al genetisch bepaald! Een getuige had Rutte gezien bij het vermoorden van kinderen? Ene Annemarie van Blijenburgh, zo op YT te vinden onder die naam, een hele bende was daar aanwezig van de politiek. Ook Geeft Wilders had ze genoemd, een hele waslijst & het koningshuis ….

 2. Waarom heeft Mark Rutte geen kinderen?
  Zijn schoonouders zijn kinderloos en zijn moeder kon geen kind meer van hem krijgen (gelukkig) .

 3. Geert Wilders ook dus, tikfout, onder de naam Annemarie van Blijenburgh, vindt je zelfs twee video’s via de zoekmachine van YT. Maar ja, 1 getuige wordt sowieso door de krombanken genegeerd!

 4. Waarom zitten er zoveel homo’s, kinderverkrachters en satanisten in het landsbestuur/bezetting?

  Een onzinnige vraag, want het gaat er alleen maar om met Ajax te reinigen en 99% van schwabhuishoudbacterien te
  doen verdwijnen.

  Zomaar oud nieuws:
  Heel goed opgemerkt. Als je de lijst van landverraders uit de WEF-bronnen zelf verspreidt wordt je nog als complotdenker gezien. Bewoners van de Geitenkamp te Arnhem die door wethouder Gerrie Elfrink (SP) en Soros werden verdreven, konden niet geloven dat dakloosheid en concentratiekampen hen wachten.
  Gerrie Elfrink van de SP is bekend van de bekende dubbelspraak uit de stal van crimineel Klaus Schwab. Rutte, Kaag, Hoekstra en Hugo de Jonge gebruiken deze technieken dagelijks naast de bekende nazitechnieken. Deze lui laten zich allen stoppen
  door verzet en tribunalen. De mocromaffiafakeaanslag op de psychopaat Rutte was ook weer zo’n mooi voorbeeld.
  Een koning die meewerkt aan deze dictatuur, zoals nu bekend, zal verdreven moeten worden!

  Hoe eerder het tuig door boeren, burgers en buitenlui wordt weggevaagd als het vullis van de geschiedenis hoe beter. Meestal duurt een oorlog een jaar of 5, maar dat is mij te lang en rampzalig voor NL en de nationale staten in Europa.

  Kabinetsleden dragen bij aan het uitvoeren van de agenda van Klaus Schwab en de mondiale criminelen:

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros – Agenda Contributor | World Economic Forum ***)
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Danny Rothschild | World Economic Forum
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

  WAKKER worden: LANDVERRAAD door kamerleden en kabinet.
  Onder oorlogsrecht veroordeling door een militair of burgerlijk tribunaal.

  **)
  ***)
  Zeer actief met types als wethouder Gerrie Elfrink (SP) bij het uitverkopen van sociale huurwoningen en het verdrijven van de bewoners. De Geitenkamp te Arnhem is slechts een topje van de ijsberg. OCCAM is verder opzoek naar de
  schimmige banden van Orange Capital Partners en de takken van de Bilderberg
  en het WEF.

 5. Hij heeft geen kinderen omdat ie het veel te leuk vind om in z’n vieze reet gepakt te worden en dan kan ie leuk figuurtjes schijten het kleine wef kind.

 6. Ja, die grap kende ik ook al, maar de laatste tijd kan ik niet meer om grappen lachen … Dat van zijn moeder is erbij gelapt? Mother fucker zoals ze wel eens zeggen? Maar het is hoogst waarschijnlijk veel erger dan dat? Weet je dat koningshuis van België zitten waarschijnlijk ook in die kindervleeshandel? Ook een massa rechters & advocaten!

 7. Wie wil nou het kind van MR zijn.
  Volgens mij hebben ze gelijk na de geboorte zelfmoord gepleegd.

 8. Ze was drie keer door haar misdadige ex meegenomen om haar te intimideren, naar bijeenkomsten waar ongeveer 50 personen aanwezig waren met een zeer hoge machtspositie in Nederland! Wat daar is gebeurd geweest & waarschijnlijk nog gebeurt, is eigenlijk te gruwelijk voor woorden! Daar had ze ook Rutte gezien, ze heeft wel geen 50 namen genoemd in de video, ze zal ze niet allemaal gekend hebben, ik kan moeilijk geloven dat je als vrouw zoiets gruwelijk kan zitten verzinnen. De namen die ze genoemd heeft in de video staan op mijn blog. Desiree Stokkel heeft al vele jaren gelijksoortige waarschuwingen gedaan over dat politiek tuig & dat fake koningshuis.

 9. Homo’s kunnen ook kinderen krijgen. Sommige zijn bi. Draagmoederschap. Vele mensen hebben geen kinderen. Ik respecteer homo’s, hetero, bi, trans.

 10. Waarom plaatst men hier de video van Annemarie van Blijenburgh niet? Ze kunnen het zo direct vinden op YT. Het is niet interessant genoeg? Dus als de officiële haar negeren, hun dan ook maar? De mensen mogen toch weten wat voor tuig er aan de macht zit overal?

 11. Het is niet omdat je geen kinderen hebt, dat je dan zomaar de autoritairian moet lopen uithangen, ze hebben hem al willen afknallen, maar waren niet genoeg onder de radar gebleven. Hij heeft zich zitten amuseren met te kijken naar het verkrachten, folteren & vermoorden van kinderen, ik geloof de getuige!

 12. Ik weet niet wat jij bent maar wij hetero’s staan op het lijstje om per direct uitgeroeid te worden door het merendeel die jij waardeert,succes met die vieze gasten,ik ben er klaar mee met dat verdedigen van dat mislukte volk met hun kronkel in hun kop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *