Overige

Wappiez Kampvuur Praatjes – 06 – De nieuwe wereld van de wakkere mensen

Wappiez Kampvuur Praatjes zullen vanaf nu elke zaterdagavond 19.30 worden geplaatst. De nieuwe wereld van de wakkere mensen. Hoe ziet die er precies uit? Er zijn verschillende positieve initiatieven ontstaan die ons een stapje de goede richting opduwen, maar is dit een nieuwe wereld? Gaan wij als groep wakkere mensen de goede richting op? Welke richting gaan wij eigenlijk op? Ontdek het in dit nieuwste praatje.

Bron: https://wappiez.nl/

Wappiez vind je ook op vriendenplek: https://vriendenplek.nl/Wappiez

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

 

Wij zijn lid van

(Visited 718 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Wappiez Kampvuur Praatjes – 06 – De nieuwe wereld van de wakkere mensen
  1. Sorry, maar nix heeft wortels in de natuur! De mens werd niet in het monotheïsten oude paradijs geschapen, de man vergist zich dus over de natuur waar wij vandaan zouden gekomen zijn. Meditatie komt wel dichter bij de waarheid, maar wij zitten hier wel een levenlang op deze planeet vast & de eventuele kinderen ook! Daarom zou men beter mogen gaan bezinnen over de zin van dat geloof in de almachtige & het hebben van kinderen in dienst van dat soort geloof? Je kan beter voor de lol sex hebben dan voor kinderen, deze planeet is niet wat je denkt dat deze planeet is!

  2. Leuterpraat rotzooi in je omgeving moet je opruimen.
    Vergeten na WO II met de Bilderberg nazi’s, vergeten
    tijdens Irak, Iran, Servie, Lybie, twin towers, Obama,
    Syrie. Het is nu van het grootste belang alles en iedereen
    onder en boven het WEF te elimineren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *