Overige

WEF introduceert verplichte ‘hersenimplantaten’ om samenzweringstheorieën uit te roeien – Engels gesproken

Niet tevreden met het euthanaseren van je grootouders, het pompen van mRNA in de voedselvoorziening om je DNA te veranderen, het normaliseren van pedofilie en het doorzeven van de bevolking met turbokanker via de synthetische vleesproducten van Bill Gates, is de globalistische elite nu wanhopig op zoek naar totale controle over de mensheid door een oorlog te voeren die het WEF verontrustend genoeg de “Slag om je Brein” heeft genoemd.

Volgens het WEF van Klaus Schwab zal de mensheid beter uitgerust zijn om met toekomstige uitdagingen om te gaan als ongeboren kinderen genbewerking ondergaan om er zeker van te zijn dat ze vrij zijn van handicaps, ziekten en psychologische eigenschappen die de elite afkeurt.

Als Schwab’s plannen om “de mens te veranderen” en de “Battle for your Brain” te winnen nog niet verontrustend genoeg zijn, wacht dan tot je hoort hoe de Europese Unie van plan is om elke oppositie tegen de globalistische agenda hard aan te pakken.

Voor gewaarschuwd is voor gewaarschuwd. Dit is een gecoördineerde aanval van de mondiale elite die op het punt staat te exploderen.

Bron: The People’s Voice

Vrijheid, doe mee!

Vriendenplek nu ook internationaal! Maak gratis een account aan!

Friendspace now also international! Create an account for free!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

Delen?↓ Graag, gebruik de deelknoppen hieronder↓

(Visited 544 times, 1 visits today)