Overige

WHO’s machtsgreep: bedreiging voor vrijheid en democratie – Nederlands ondertiteld

In een opzienbarende onthulling heeft Rob Roos, lid van het Europees Parlement, een waarschuwing afgegeven aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), waarin wordt beweerd dat er sprake is van een machtsgreep die individuele vrijheden ernstig zou kunnen beperken en democratische processen wereldwijd zou kunnen ondermijnen. De gepassioneerde toespraak van Roos, gedeeld op sociale media, heeft geleid tot wijdverbreide bezorgdheid en roept op tot actie om te voorkomen wat hij de ‘misdaad van de eeuw’ noemt.

De WHO heeft volgens Roos al een aanzienlijke bevoegdheid om pandemieën uit te roepen en de conclusie ervan te bepalen. Recente ontwikkelingen wijzen echter op een sinistere agenda die erop gericht is zijn bevoegdheden verder uit te breiden, inclusief de mogelijkheid om beperkingen op te leggen aan persoonlijke vrijheden. Roos, die de aandacht vestigt op de urgentie van de situatie, benadrukt de noodzaak om deze inspanningen binnen de komende drie maanden te dwarsbomen.

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platform:

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

FB: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

X: https://twitter.com/VriendenPlek

Gettr: https://gettr.com/user/hetanderenieuws

MeWe: https://mewe.com/hetanderenieuws.41/posts

Signal, kanaal 1: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 237 times, 1 visits today)