BPOC

World Health Summit 10/21: Stefan Oelrich, CEO Bayer: MRNA-prikje zijn gentherapie

World Heatlh Summit 10/21: Stefan Oelrich, CEO Bayer: MRNA-vaccins zijn genetherapie. Wanneer je 2 jaar geleden aan de bevolking had gevraagd of ze een vaccin gebaseerd op geneherapie in hun lichaam wilden laten injecteren, had 95% geweigerd!

(Visited 1.326 times, 1 visits today)
7 thoughts on “World Health Summit 10/21: Stefan Oelrich, CEO Bayer: MRNA-prikje zijn gentherapie
 1. Het belangrijkste wordt vergeten. Het is niet alleen een gentherapie het is ook nog een experimentele gen therapie. Dus een gen therapie waarbij de midden en lange termijn gevolgen niet duidelijk zijn. De gevolgen op de korte termijn zijn zoals we inmiddels weten desastreus.

 2. Denk ik niet, de grote massa zijn schapen voor de slachtbank, dat systeem gebaseerd op meerderheden is misleading, meerderheden zijn zombies, hersenloos! Trouwens het is niet eens meerderheid, de ene helft heerst over de andere helft zogezegd, wie zegt dat ze geen valse cijfers doorgeven? Dan zitten daar massa lobby partijkes elkaar voor de gek te houden! Er had al lang een eerlijker systeem van besturen moeten gecreëerd zijn geweest dat domme besluiten voorkomt!

 3. Gen”therapie”?
  Is therapie niet nodig als er iets mis is?
  Wat was er mis dan?
  En wat is er nu “beter” dan?

  Moeten we dit, om spraakverwrakking verder te voorkomen, niet gewoon een genexperiment noemen?

 4. Nog snel even een “booster” halen (na de eerste twee prikken) anders mag je nergens meer in! Alles voor de gezondheid. Binnenkort ff goed opletten wie er in de Tweede Kamer stemt voor de verlenging “tijdelijke” Noodwet Covid-19, regeren per decreet! En de goedgelovige stakkers maar volspuiten met die troep, help wat is er gaande.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *