Blckbx

Er wordt veel gepraat over de post-griep19 samenleving, maar wat als…

Moeten wij als samenleving met corona leren leven en accepteren dat het virus onder ons zal blijven? Of is een radicalere aanpak noodzakelijk? Een revolutie richting een post-coronasamenleving?

“In de discussie over een post-samenleving loopt dr. Klaus Schwab van het World Economic Forum voorop met plannen voor een ‘Great Reset’. Schwab en zijn collega’s zien een Vierde Industriële Revolutie die een betere toekomst voor iedereen zal brengen.” zo constateert emeritus hoogleraar professor Cees Hamelink. Maar revoluties, vervolgt Hamelink, brachten zelden een betere toekomst voor iedereen.

In deze column waarschuwt prof. Hamelink dat Schwabs ‘Great Reset’ afstevent op een technologische cultuur waarin de relatie tussen mens en techniek bepaald wordt door drie fundamentele gebreken. (1) Een volledig vertrouwen in de onfeilbaarheid van de techniek, (2) de makers van nieuwe technieken nemen geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van hun ontdekkingen en (3) critici worden genegeerd of monddood gemaakt. Een voorbeeld hiervan is nu waarneembaar zo legt Hamelink ons uit:

“Er werd een experimentele techniek ontwikkeld, messenger-RNA, die op grote schaal werd toegepast en waarvoor niemand eigenlijk verantwoordelijkheid wilde nemen. Waarvan werd gedacht dat het betrouwbaar was én diegenen die waarschuwden ter zijden werden geschoven als ongeletterde halve idioten. Ik denk dat die ervaring ons zou moeten leren dat we met die technologische cultuur voorzichtig moeten omgaan.”

 

==

 

Volg Het Andere Nieuws nu via Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

(Visited 803 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Er wordt veel gepraat over de post-griep19 samenleving, maar wat als…
 1. Mooi gesproken Mijnheer Hamelink.
  Laten diegenen en dat zijn in ieder geval al die mensen, die maar blijven pushen een “vaccin” te nemen en daardoor voor al het leed dat inmiddels veroorzaakt is, gezorgd hebben, verantwoording nemen en ONMIDDELLIJK STOPPEN met vaccineren en QR CODE !!

 2. Oude brieven die wel zeer actueel zijn
  ==============================

  Beste Hugo, beste Sigrid, beste Ernst Kuipers, beste Marion Koopmans, beste Mark Rutte
  =======================================================================
  Ik had je nog zo gewaarschuwd. Doe niet mee met Klaus Schwab. Maar je wilde niet luisteren en ging zelfs over tot het doodvaccineren van pasgeborenen.
  Je ging ook over tot het oppakken van ongevaccineerden en je liet hen uitroeien door slavenarbeid. Ook jouw sektegenoten binnen D66, PvdA en CDA waren niet meer op
  het rechte pad te krijgen. Het was vergeefse moeite want ieder moreel besef was verdwenen en om de aarde te redden moesten duizenden boeren afgevoerd worden en
  andersdenkenden bij nacht en nevel uit hun huizen gehaald worden.
  Het is stil in de straten na slechts enkele maanden van terreur, geen restaurants, geen theaters, geen straatmuzikanten, geen spelende kinderen.
  Het enige wat nog ritselt in de wind is jouw nylon regenjas in flarden op de grond.

  Toch blijft het een naar gezicht jou te zien hangen aan een lantarenpaal naast een aantal trouwe, nu heel erg stille, exkamerleden in het Hofkwartier.

  Boodschap aan een schaap.
  =======================
  Jan Salie het is beter te zeggen: “laat ik opschieten met het aanpakken van al die boeven!” Je kunt zelf heel veel doen. Sabotage kennen we nu al op grote schaal. Heb hier veel onderzoek aan gedaan. Met een electromagnetische puls kan een gepantserde staatslimousine of een politiewagen in een fractie van een seconde uitgeschakeld worden. Iedere doehetzelver kan de apparatuur maken. Surveillancecamera’s idem dito, 5G evenzo. Ik laat me niet uit over de rechtvaardigheid van deze middelen, maar alleen over de mogelijkheden. Zelfs tamelijk gewone producten uit de schappen van een Action zijn na aanpassing bruikbaar op vele terreinen en gelukkig zijn er vele technici in ons land. De ‘linkse kerkgangers’ in het politieke kartel zijn hier tegenover kansloos met hun nepopleidingen in gammavakken.

  Onze samenleving is thans veranderd in een totale dictatuur met wat Pinokkio’s en trekpoppen in mantelpak a la Kaag en Ollongren onder de ‘drugs’ van de nazist Klaus Schwab. We leven in een strijdtoneel waar verzet steeds sterker wordt en de middelen steeds legitiemer bij steeds draconischer geweld door de (diepe) staat. Voorbeelden staatsterreur: politiegeweld tegen Rypke Zeilmaker, Jan-Jaap Aalbersberg tegen ‘deblauwe tijger’, Kajsa Ollongren tegen ‘Gezond Verstand’ en dat laaste is wel heel illustratief!

  Ieder moet zich persoonlijk beraden op de moreel legitieme middelen van verzet, individueel of in groepsverband. Het geeft risico’s want een aanslagpleger op Mengele zou voor 1940 een getekende zijn, na 1943 reeds een held. Een ethische afweging die altijd geldt. Niet voor iedereen echter. De bekende naziprins had weinig moeite landverraders standrechtelijk te executeren, zij het dat het werd verhinderd, terecht. Maar het mengeledilemma blijft staan.

  Ik hoop dat een van Ranst, dik in de urgenda van genoemde technofascist Klaus Schwab, spoedig achter tralies verdwijnt met zijn partners in het kwaad Ab Osterhaus en Koopmans.

  collectie: marketing van depopulatie met genetische therapies, belgische versie

  PS Hier waar ik woon gebruiken we de pen en verspreiden de ‘complotten’ op flyers. De pen is het scherpste wapen dat ik ken!
  Echt, zo is de censuur op de genocide in WO III te omzijlen. De censuur wordt ook opgelegd vanuit de hoek Ollongren, NCTV, Pieter-Jaap Albersberg, zoals bleek uit Black Box TV.

  Een contrastaatsgreep is nodig tegen de depopulatie door de bilderberg misdaadsekte rond Klaus Schwab en daarom nog weer de criminele kern in NL:
  Mark Rutte
  Hugo deJonge
  Sigrid Kaag
  Lilianne Ploumen
  Wopke Hoekstra

  Vergeet ook niet de Oranjes die bij hun Onkel Klaus Schwab zitten met hun sdg-speldjes. Als de koning Lex wel tekent voor de
  A-status en zich nog niet laat horen, dan weet de burger genoeg. Keikard verzet zal nodig zijn om de Republiek zonder Koninkrijk te redden.
  Met alle middelen tot koningswater tegen wc-eend!

  onno 14 juli 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *