8 thoughts on “Zit het grote wakker worden er aan te komen?
 1. Het “grappige” is juist dat alles failliet moet , om agenda 21 mogelijk te maken, alles gaat bewust kapot

 2. Npo probeert te redden en stemmetjes te winnen nu naar hen idee het nog kan?
  Jaren voor mij afgedaan, nl door eenzijdig commentaar!

 3. Allemaal prima wat hij zegt maar hij snapt niet dat het een vooropgezet plan is. Covid19 is geen speling van de natuur maar een project waar decennia aan is gewerkt. Covid 19 is de cover up voor the great reset en het breekijzer voor de invoering van een central bank digital currency van de NWO en haar handlanger het WEF. Hij snapt nog altijd niet dat Rutte en de Jonge uitvoerders zijn van een script dat past binnen agenda 2030. Het is helemaal niet de bedoeling van Rutte en de Jonge om de plandemie tot een einde te brengen integendeel. De plandemie duurt nog tot 2024/2025 en is louter bedoeld als instrument voor social engineering. De plandemie is de sloophamer van de oude samenleving en economie. Als die in diggelen ligt en de chaos is in het land dan komen ze met de oplossing die ze voorbereidt hebben. Die oplossing is precies wat de elite wil zodat ze hun machtpositie kunnen blijven houden nadat het fiat geldsysteem door hun gecontroleerd instort. Een controle samenleving waarin de burger geheel afhankelijk is van de NWO en waarin hij manipuleerbaar is via de in zijn lichaam gespoten ID 2020 666. Ze beseffen niet dat ze bezitlozen worden onder de NWO die bij stout gedrag afgesloten kunnen worden van al hun basale voorzieningen.

 4. Klopt wat je zegt .Hetzelfde met die havenarbeiders,klinkt hoopvol maar het kan opgezet zijn en bijvoorbeeld gefinancierd door die george soros.Ik weet het niet. Met die great reset is inderdaad het plan dat alles eerst kapot moet.Trouwens dat filmpje van die havenarbeiders deed me sterk denken aan die commando uit Nederland die de overheid waarschuwde als ze zo door zouden gaan.Die jongen staat als het goed is op telegram.

 5. Je hebt helemaal gelijk.

  Een hele tijd geleden heeft Klaus Schwab een dure school opgericht. Je moet eens kijken wie daar allemaal “gestudeerd” heeft… Het gespuis dat nu overal de lakens uitdeelt !

 6. Wat een dom gelul.
  Een griep tot machtsgreepmiddel gemaakt!
  Met Jensen: altijd terug naar het begin!

 7. Afgesloten van voortbestaan, want met grafeenoxide kun je gericht met 5G iemand de dood insturen.
  In de engineerin life==death termen bij de inner circle schwab.

  Op vrij primitieve wijze is actief verzet nodig en heel wat lui ‘gelukkig’ maken!

 8. Komende jaren zal het verzet continue de linkse kerk moeten bestrijden.
  Politiek, sociaal, psychologisch en om onze kinderen te redden lijken fysieke
  acties ook niet uit te sluiten. Helaas moet je soms de wapens van je tegenstander
  gebruiken!

  Volg de Occam en Razor lijsten. Razor vertegenwoordigd de hoogste prio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *