Overige

BBC-presentator dood aangetroffen na belofte COVID-vaccins te onthullen – Engels gesproken

Zou de dood van Dr. Michael Mosley iets te maken kunnen hebben met zijn werk om de reactie van zijn eigen lichaam op de Covid-vaccins te analyseren?

De wereldwijde elite en hun nuttige idioten proberen de misdaden tegen de mensheid die ze hebben gepleegd tijdens de Covid-epidemie in de doofpot te stoppen, nu de waarheid aan het licht komt en diegenen dreigt te vernietigen die voor god hebben gespeeld en de kudde hebben geruimd.

Beschermd door de medeplichtige media dachten deze moordenaars dat ze de perfecte misdaad hadden gepleegd.

Maar ze maakten een fatale inschattingsfout. Ze hebben ons onderschat. Er zijn mensen onder ons die niet uitgekocht kunnen worden. Er zijn mensen onder ons die tot het bittere einde zullen vechten om hun leugens te ontmaskeren en hen te berechten.

Klokkenluiders komen één voor één naar voren en wat ze ook proberen, ze zullen ons niet allemaal het zwijgen kunnen opleggen.

Bron: The People’s Voice

Vrijheid, doe mee!

Al een account bij FriendsPlace International onze nieuwe vrije Social Media? Claim je account via Soulflix.nl en krijg GRATIS een Goldmembership t.w.v. €80.-

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 1.138 times, 1 visits today)