Blckbx

blckbx today: FTX crypto misleiding | Globalistische toekomstvisie G20 | Gevaarlijke vergroening

Woensdag 16 november 2022
– Staatsbosbeheer is gestart met het bouwen van een groot zonne-energieterrein in het bos nabij Zeewolde genaamd Zonnewoud. De overheid en particuliere bedrijven bouwen al langer aan steeds grotere zonne-energieindrustrieterreinen in bossen- en natuurwateren, en dat terwijl schadelijke effecten voor de natuur nog onderzocht moeten worden. Wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker laat zien hoe vergroening leidt tot industrialisatie van het buitengebied.

– Afgelopen vrijdag kondigde cryptobeurs FTX hun faillissement aan met miljoenen gedupeerden tot gevolg. Inmiddels wordt de omvang van een schandaal duidelijk dat verder strekt dan strikt financiële schade. Sietske Bergsma duidt de gebeurtenis en de dubieuze rol van FTX en oprichter Sam Bankman-Fried.

– De G20 is op dit moment in volle gang op het Indonesische eiland Bali, waarbij politieke en industriële wereldleiders samen zijn gekomen om te vergaderen over de mondiale toekomst. Wat opvalt is dat dossiers die door de traditionele media tot het land der fabelen behoorden nu open en bloot uitgesproken worden. Blckbx redacteur Bas Reijnierse dook in de onderwerpen en presenteert ons vanavond de highlights.

Desk: wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker, juriste Sietske Bergsma en redacteur Bas Reijnierse
Presentatie: Anne Willemsen

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

Van Jail naar Freedom? Klik & Klaar! –>  Vriendenplek.nl 

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 70 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

(Visited 420 times, 1 visits today)