Overige

CIA-agent getuigt: We vonden mRNA uit als biowapen met Gates en WEF – Engels gesproken

De CIA heeft de mRNA-technologie uitgevonden in samenwerking met de Bill and Melinda Gates Foundation, het World Economic Forum en de Rockefeller Foundation, volgens de onthullende getuigenis van een CIA-agent die toegeeft dat Covid-vaccins zijn ontwikkeld als biowapen om de mensheid onder controle te houden.

Volgens de agent en uitgelekte topgeheime documenten was de Covid plandemie een psy-op uitgevoerd door de CIA om de mensheid te laten afglijden naar een totale controlestaat, en werden de Covid mRNA vaccins niet ontwikkeld tijdens Operation Warp Speed, maar waren ze al minstens 10 jaar voor de plandemie klaar en klaar om ingezet te worden.

Deze onthullingen worden allemaal ondersteund door volledig verifieerbare documenten en bronnen en zullen de elite onheil brengen als we deze informatie onder genoeg mensen kunnen verspreiden.

Bron: The People’s Voice

Vrijheid, doe mee!

Vriendenplek nu ook internationaal! Maak gratis een account aan!

Friendspace now also international! Create an account for free!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 479 times, 1 visits today)