Geen categorie

De leeglopende WEF-hetelucht-ballon…!?

De jaarlijkse WEF-hoogmis van hogepriester dr. Klaus Schwab zit erop. In Davos werd een korte slotverklaring afgelegd door WEF-president Børge Brende. Maar deze was een afspiegeling van een week in mineur, wat velen nog niet duidelijk in beeld hebben.. Ondanks de hoogdravende en zelfvoldane toespraken die dit evenement kenmerken en ondanks de aanwezigheid van Neerlands topdelegatie, van maar liefst 5 collega’s van Mark Rutte en de man zélf. In zijn verklaring kwam deze Brende niet veel verder, dan wat gepoch over enkele tientallen bedrijven die commissies hadden opgezet.

Her en der in de wereld worden -onder ‘auspiciën van het WEF, allerlei non-profit-organisaties opgericht om technologie, veerkracht en het obligate klimaat te verbeteren; maar dat is dan ook alles. Deze organisaties zijn lame-ducks.. Ze kunnen niets beginnen tegen de democratische parlementen! Maar na alle voorspellingen van dr. Klaus Schwab werd er nu toch minstens groot applaus verwacht voor de realisatie van het leggen van het wereldwijde fundament onder ‘Zu Greet Rizet’..

Maar behalve een regelmatig van vreugde kirrende Ursula von der Leyen, heeft niemand een glimp van die reset gezien. Trekken de ‘wereldtoppers’ hun keutels in en gaan ze op hun tellen passen.. Met bijvoorbeeld de dreiging van landverraad-beschuldigingen aan de horizon..?

Hoe werd het ons ook alweer voorgespiegeld..?
Dr. Schwab ‘himself’ had toch voorspeld, dat door Corona, zoals bij een pestuitbraak vroeger, de wereldeconomie in zou storten, of althans in ieder geval zwaar zou krimpen; bijvoorbeeld in Duitsland met maar liefst 30%..? En.. deze krimp zou een permanent karakter gaan krijgen. Waardoor de hieruit voortvloeiende enorme armoede, wij wereldburgers, het consumeren beu zouden gaan worden. Waarmee de weg zou vrijkomen voor zorg voor het klimaat en vele immateriële ‘weldaden’. Inderdaad: ‘Build Back Better’.. Daarbij zouden we dan ook nog eens ’n gigantische digitale revolutie gaan meemaken.

Niets daarvan heeft zich in de basis gerealiseerd. Veel gepraat, weinig praktisch vervolg.. En mocht het boek ‘The Great Reset’ van dr. Klaus Schwab getuigen van diens verregaande ziener-capaciteiten, dan had Davos dit jaar simpelweg één groot feest geweest, van vooral veel geslaagde starts van initiatieven. En.. zouden we niet ‘permanente vrijheidsbeperkende ‘coronamaatregelen’ krijgen afgekondigd? Elektronische, digitale paspoorten. Als ‘wapen’ tegen allerlei -al dan niet ingebeelde- ziekten..? Maar alles wat er te ontwaren was, waren privévliegtuigen en escortdames (HIER)..

De oorzaken van deze leeglopende WEF-ballon..!
Er zijn meerdere factoren aan te wijzen. Allereerst is het daarbij vooral van belang, …

> Lees verder op: Want To Know

De leeglopende WEF-hetelucht-ballon…!?

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

 

(Visited 2.682 times, 1 visits today)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *