Overige

Dr. Peter McCullough laat bom vallen, omkopingsprogramma voor COVID-vaccins in Amerika. Gebeurt dit bij ons? – Nederlands ondertiteld

De wereldberoemde cardioloog Dokter Peter McCullough onthulde onlangs opzienbarende cijfers over de enorme inkomsten die artsen ontvingen voor het aandringen op de COVID-19-injecties.

Op de Tommy T Podcast beweerde Dokter McCullough dat een gemiddelde arts $ 250.000 extra zou kunnen verdienen als hij een substantieel deel van zijn patiënten zou injecteren.

Meer specifiek: als een arts 75% van zijn of haar patiënten zou injecteren voor $250 per nieuw geïnjecteerde persoon, zou dat uiteindelijk ongeveer $250.000 bedragen.

Deze onthulling werd ontdekt via een uitgelekt Anthem Blue Cross Blue Shield-document .

Dokter McCullough legde uit dat een fulltime huisarts doorgaans een patiëntenpanel beheert dat varieert van ongeveer 1.000 tot 2.000 mensen die onder Anthem Blue Cross Blue Shield vallen.

Als je de wiskunde doet, rekening houdend met de stimulans van $ 250, zijn 1.000 nieuw gevaccineerde mensen maal $ 250 = $ 250.000 . Sommige artsen verdienden minder; sommigen maakten er meer. Maar het punt is dat artsen financieel werden gestimuleerd om zoveel mogelijk patiënten te injecteren.

De vraag is: gaf Anthem Blue Cross Blue Shield artsen prikprikkels, of werden ze daarvoor betaald door de overheid?

Luister eens naar wat Dokter McCullough denkt.

Bron: Artsen voor Vrijheid

Vrijheid, doe mee!

Vriendenplek nu ook internationaal! Maak gratis een account aan!

Friendspace now also international! Create an account for free!

Waar kun je Het Andere Nieuws volgen?

Natuurlijk op ons eigen censuurvrije media platforms:

Vriendenplek

FriendPlace International

Facebook

Facebook Backup

X

Gettr

MeWe

Signal – kanaal 1

Signal – kanaal 2

Telegram

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 90 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 213 times, 1 visits today)