Overige

Duitse advocaat in medisch recht, Beate Bahner: Als arts, maar ook als ouder, ben je strafrechtelijk in overtreding als je kinderen (laat) vaccineren – Nederlands ondertiteld

Het is nogal een statement van de in medisch recht gespecialiseerde advocaat Beate Bahner. Toch is zij zeer helder: “Als arts, maar ook als ouder, ben je strafrechtelijk in overtreding als je kinderen (laat) vaccineren, volgens deze Duitse advocate: https://lnkd.in/dkJjd5QE.
Er zitten 2 componenten in de injectie (ALC 315 en ALC 159), beide te vinden bij de productinformatie op de site van Pfizer, bij de EMA https://lnkd.in/dNY8ZFUz en bij het Paul Ehrlich Instituut https://tinyurl.com/2p8h6a2z beide niet zijn goedgekeurd voor gebruik in mensen.
Deze stof wordt geleverd door het bedrijf Echolon Bioscience, https://lnkd.in/dfDT-z9t wat geen farmaceutisch maar een technologisch bedrijf is.
Er is geen enkele informatie over toxiciteit, kankerverwekkendheid of interactie met andere geneesmiddelen, waardoor het een grove schending is van artikel 95 van de geneesmiddelenwet, wanneer je dit zou (laten) inspuiten bij mensen, laat staan bij (je) kinderen.
“Dit zijn massale schendingen van de zogenaamde goede klinische praktijk”
Bron: Frank Ruesink – https://www.facebook.com/fruesink/videos/205262128386079
(Visited 5.573 times, 1 visits today)
11 thoughts on “Duitse advocaat in medisch recht, Beate Bahner: Als arts, maar ook als ouder, ben je strafrechtelijk in overtreding als je kinderen (laat) vaccineren – Nederlands ondertiteld
 1. Ja, geloof het maar, dat je met die staatisme rechtbanken 1 stap vooruit zal komen, wat is de ervaring al twee jaar? Nix nada! Revolutie moet er komen, er is geen andere oplossing mogelijk! Mensen zijn blijkbaar dommer dan ezels op deze planeet?

 2. De overheden (ik schrijf niet onze overheden want dat zijn ze al meerdere decennia niet meer) zijn criminele organisaties geworden die opereren door middel van chantage wegsluizen van miljarden via obscure ngo’s en middels kartel afspraken het land professioneel leegroven van al haar assets. Er is geen scheiding meer der machten en de pers is een verlengstuk geworden van deze criminele macht die meehelpt de misdaden die begaan worden te verdoezelen en tegelijkertijd de voortgang van deze misdaden te promoten via misleidende informatie.

 3. Je hebt groot gelijk. Van het systeem hoeven we niks te verwachten, dat is zo corrupt als maar kan. Revolutie en het totaal vernietigen en opnieuw opbouwen van het systeem volgens de regels en principes dit keer die NOG beter de machtswellust van de elite in toom houdt, is het enige dat ons zal redden. En daarbij moeten we ALLE corrupte politici, bestuurders en rechters, maar ook de OvJ, etc. verwijderen. Anders is de wereldbevolking reddeloos verloren. En ik ga heel hard zijn tegen mensen die weigeren de waarheid te zien en die de echte kritische denkers beschimpen en als wappie, als gevaar voor de “volksgezondheid” zien. Want die meelopers zijn het echte gevaar, ZIJ zijn de voedingsbodem van het kwaad, omdat op het moment dat werkelijk IEDEREEEN echt doorheeft wat er speelt, deze hele tirannie ook is afgelopen.

 4. Betreft de url naar Paul-Ehrlich-Institut, in die tekst staat niets dat als bezwaarlijk kan gebruikt worden. Meester Bahner werd opgenomen in de psychiatrie, welke geloofwaardigheid verwacht je dan in rechtspraak? (Offenbar wurde Beate Bahner heute (Dienstag) Mittag aus der Psychiatrie entlassen, ohne ihre Unterstützer davon zu unterreichten.) De tweets van 2020 zijn ook niet echt een bewijs van gezonde geest. Dus met andere woorden waar is die rechtspraak? Welk gerecht? Welke wetten werden overtreden? Duitse? Europees recht? In de berichtgeving ontbreekt het vaak aan harde onweerlegbare feiten en daar winnen we niks mee!

 5. Waarom heeft men de reactie van De Klos tussen mijn reactie op Guus Velraeds komen plakken? Kijk maar eens naar de datums? Wie kan daar nog logica in terug vinden van wat aan wie gereageerd is? & Op wat het gereageerd is? Tsjonge?

 6. Vriendelijk verzoek juiste Nederlandse zinnen te maken. Nu snappen we niet wat je bedoelt met ’tussen komen plakken’? En je reacties zijn al stevig, kort en vol haat tegen de wereld. Maar je hebt wel een stevig punt wat je aanstipt, de moderator(en) oftwel redactie van deze site is helaas bagger.

 7. Maar alles wordt hier wel correct zonder censuur geplaatst, dat waardeer ik wel aan deze .NL site!

 8. Wat zijn juiste Nederlandse zinnen? Ik heb af te rekenen met de vervelende Google Chrome malware op .NL, plots staat daar ineens een woord tussen dat ik niet had geschreven, dan zie ik dat pas achteraf. Maar ik vind zelf logisch kunnen denken toch belangrijker dan in de pas lopen van de zinsbouw dictators, want die hun wereld zit niet echt logisch in elkaar toch? Misschien moet ik in het vervolg in English schrijven? Ik zit nooit eerst iets in een systeem te schrijven, ik schrijf alles direct ter plaatse. Maar ik had het over de volgorde op datum & tijd. Van de hak op de tak is ook geen logica. Dat politiek tuig vind ik veel meer bagger dan deze site eigenlijk. Hier censureren ze tenminste niemand. De enige site op heel internet die niet censureert, dat vind ik prachtig schoon!

 9. Ik ben het volledig met u eens, sinds anderhalf jaar ben ik behoorlijk hard geworden en doe ik niet meer mee aan de regels. Ik ben zo sterk geworden dat mijn aura de mensen op voorhand verpletterd, er is geen mens of boa die iets van mij durft te zeggen als ik gewoon normaal doe. Geen mondkapje in de bus, supermarkt etc, ze VOELEN dat ze bij mij geen kans maken. Prachtig!

 10. Sluit mij hierbij volledig aan. Hier volgt een lijst van uw potentieele moordenaars en die van uw kinderen.

  Prent deze lui in je grafeenoxidevrije brein,
  voor een tribunale afrekening!

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Ursula von der Leyen – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
  Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia)
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum

  DAVID ROCKEFELLER FELLOW
  Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Bruno Bruins | World Economic Forum
  Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt)
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Emmanuel Macron | World Economic Forum
  Angela Merkel | World Economic Forum
  Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
  Danny Rothschild | World Economic Forum

  Sympathisanten depopulatieagenda:
  +Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
  +Jesse Klaver (klimaathype en voorstander van meer homo's in de politiek)
  +Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)

  Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt nepvaccin in stand)
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

  WAKKER worden: LANDVERRAAD door kamerleden en kabinet.
  Onder oorlogsrecht veroordeling door een militair tribunaal.

  PS Gezondheidszorg wordt bij Schwab cs vervangen door pillen,
  prikken en hetzelf printen van organen voor tranplantatie! Werkelijk
  de grootste gekken en criminelen aan de macht. Een aantal niet geprikten
  wordt geserveerd voor orgaangebruik door ‘de elite’ zoals het er nu uit ziet.
  Onteigening alle boeren en CO2-paspoorten, verwacht ik in januari 2022.

  *) Zoon van Ferd.
  **) https://thelifeofcarri.com/2021/09/09/who-runs-the-world-blackrock-and-vanguard/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *