Gezond Verstand

Een blik op de revolutionaire werkelijkheid. Karel van Wolferen in gesprek met Kees van der Pijl

Hoofdredacteur van het nieuwsblad Gezond Verstand Karel van Wolferen gaat in gesprek met Kees van der Pijl. Ruim twee jaar na hun eerste gesprek over het virus bespreken de heren nu de Covid geschiedenis. Vooral ook omdat deze een onverwachte wending heeft aangenomen in de vorm van een oorlog op de Oostgrens van het NAVO-gebied. Wat is precies de samenhang van de oorlog tussen Rusland & Oekraïne en het Covid verhaal? Kees en Karel hebben het daarbij onder andere over in welke vorm de technocratische machtsgreep nog door zal gaan en wat daarbij de positie van Europa is. Maar ook de economische macht en de veranderende financiële systemen worden ter discussie gesteld

(Visited 1.155 times, 1 visits today)
3 thoughts on “Een blik op de revolutionaire werkelijkheid. Karel van Wolferen in gesprek met Kees van der Pijl
  1. Poetin, zal vermoedelijk eerst het zwakste land pakken en eisen in Roebels (of goud) te betalen en daarna één voor één de andere landen

  2. Hendrik, hij heeft Macron gezegd dat hij in Roebels moet betalen waarop Macron zei dat kan helemaal niet. Dus Macron heeft het nog steeds niet begrepen de arme ziel de arrogantie ten top. Ik zal het nog een keer zeggen. Rusland is het rijkste land ter wereld want zij hebben meer grondstoffen dan de hele wereld samen. Dus is het verstandig om niet zo hoog van de toren te schreeuwen want hij heeft de EU volkomen schaakmat gezet ze kunnen geen kant meer op dat hebben wij dus te danken aan die intelligente zelfbenoemde elite die ons volledig wilden vernietigen. De verantwoordelijke personen zullen voor deze misdaad afgerekend moeten worden.

  3. Karel, schei toch uit met je federatie we moeten helemaal geen verbanden. We moeten soeverein blijven en terug naar de oude EGKS. Zou je in het vervolg de mensen niet zo vaak in de rede willen vallen maar uit laten spreken. Cees had interessante dingen te zeggen maar jij moest zo nodig jouw mening doordrammen. Jammer want dan het het gesprek een grotere meerwaarde gehad. Overigens ben ik van mening dat er zo snel mogelijk tribunalen opgericht worden en de klimaat investeringen in waardeloze rommel zo snel mogelijk gestopt moet worden. Ook die verantwoordelijken moeten daarop afgerekend worden. Wat is die Poetin toch een briljant figuur de hele EU wordt schaakmat gezet en zal tot een ondergang van de EU leiden, ik kan niet wachten.

    Het domste besluit om Rusland te boycotten, ze hadden bij zijn aanstelling meteen aan tafel moeten gaan zitten. Je moet je nooit superieur opstellen dat is op zich al een teken van grote zwakte, angst en incompetentie. Trump had dat beter begrepen dan de rest van dat zooitje onbenul dat zich elite noemt, how dare you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *