Ella Ster

Ella Ster*: Riccardo Bosi en Dr. Jan Halper-Hayes bevestigen het bestaan van militaire tribunalen

Militaire tribunalen “zijn al aan de gang”, zegt Dr. Jan Halper-Hayes, die voor Amerikaanse Defensie werkt. Dat beaamt ook Riccardo Bosi, een voormalig luitenant-kolonel van de speciale troepen binnen het Australische legerdie stelt dat een wereldwijde militaire alliantie zich daarbij baseert op het ‘Amerikaanse handboek van krijgsrecht’, “om op het juiste moment de Black Hats te ondermijnen.” “Niets kan stoppen wat er gaat komen.” 

“Men is al bezig met het ontmantelen van de Cabal”

Riccardo Bosi is een voormalig luitenant-kolonel van de Special Forces van het Australische leger en de oprichter van Australia One, een politieke partij die op 5 oktober 2019 is opgericht en zich later uitsprak tegen de Covid-injecties. In een recente video zet Bosi uiteen wie de White Hats zijn, waarbij hij verwijst naar “de Q-beweging, die vlak na de dood op John F. Kennedy van de grond kwam.” Er was toen een groep militaire leiders die zich realiseerden dat wanneer een gekozen president vermoord kon worden, het er slecht voor stond. “Ze begonnen langzaamaan een team van senior officieren samen te stellen, die besloten dat er iets moest gebeuren”, zegt Bosi.

Ze keken daarbij naar “werkbare opties” om “de Verenigde Staten te redden”. Een van die opties was het plegen van een militaire coup om vervolgens het land terug aan het volk te geven. De gewelddadige gevolgen van een dergelijke militaire ingreep zou “een wond creëren die nooit zou helen”, dat gold niet alleen voor de VS maar ook voor Australië. Om die reden “besloot men om de langzame weg te volgen”, zegt Bosi. Het militaire plan is “grotendeels gebaseerd op de mariniers en de Marine.” Zij hebben under cover achter de schermen samengewerkt, door allerlei instellingen en organisaties te infiltreren, om “op het juiste moment de Black Hats te ondermijnen”. Bosi voegt toe: “Dat is wat Q is.”

Lees dit artikel inclusief video’s verder bij Elle Ster*: https://www.ellaster.nl/2023/12/01/riccardo-bosi-en-dr-jan-halper-hayes-bevestigen-het-bestaan-van-militaire-tribunalen/

Hoe meer jij deelt, hoe meer mensen we bereiken!

Hoe kun je ons volgen?

Onze FB back-up pagina (voor zolang het duurt)

https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Op onze eigen vrije Vriendenplek

https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws

En op Signal:

https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Signal, kanaal 2:

https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT

Telegram: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

En natuurlijk op www.hetanderenieuws.nl

Wil je als organisatie, website of als vrije journalist ook deel uitmaken van het tegengeluid? Sluit je aan bij de Vereniging voor Vrije Journalisten. Meer dan 60 vrije media gingen je al voor. Meld je aan! https://vvj.nu/

Het Andere Nieuws is mede mogelijk gemaakt door:

(Visited 698 times, 1 visits today)