Overige

Reiner Füllmich kondigt aan: eind dit jaar komt er een internationaal tribunaal! – Duits gesproken

De Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Füllmich zei tijdens de tachtigste zitting van zijn coronacommissie dat er goed nieuws te melden is.
Hij legde eerst nog maar eens uit dat er momenteel sprake is van een enorme psychologische operatie die erop gericht is om mensen te destabiliseren en te desoriënteren zodat ze alles doen wat er van hen verlangd wordt.

Dan het goede nieuws. Füllmich zei zonder verder in detail te treden dat er tegen het einde van het jaar een internationaal tribunaal komt ‘met echte rechters, echte aanklagers, echte advocaten, echte getuigen en echte deskundigen’.

(Visited 22.988 times, 1 visits today)
49 thoughts on “Reiner Füllmich kondigt aan: eind dit jaar komt er een internationaal tribunaal! – Duits gesproken
 1. Heb het gevoel dat Reiner Füllmich een vrijmetselende satanist is die boel nu al 2 jaar aan het flessen is door het domme schapenpubliek in toom te houden en zo zijn Grootmeesters weer wat extra tijd te geven om hun Satanplannetjes voor wereldheerschappij te kunnen afronden.

 2. Als er al een internationaal tribunaal komt ‘met echte rechters, echte aanklagers, echte advocaten, echte getuigen en echte deskundigen’ dan zal dit enkel voor de vorm zijn en zal de uitspraak al voor aanvang van het proces vaststaan, aangezien alle hoge machtsposities reeds door vrijmetselende satanisten zijn ingenomen: politiek, media, rechtspraak, wetenschap, zakenwereld, ‘goededoelen’, etc. Maak je geen illusies dat een man die nu al 2 jaar zijn al overvolle zakken nog wat meer loopt vol te proppen met geld van naieve bange burgers het in zijn eentje tegen deze lieden kan opnemen. Het is waarschijnlijker dat ook Reiner een vrijmetselaar is (hand onder kin gebaar op 11:28/de schuine O in OVALmedia als Alziend Oog) die slechts als afleidingstactiek van de Duistere Elite is ingezet om het publiek als marionetten aan het lijntje te houden en zo extra tijd te krijgen om de satanische plannetjes voor wereldheerschappij te kunnen afronden. Vergis je niet in deze duivelse lieden: liegen, bedriegen, stelen en zelfs moorden is allemaal toegestaan en zelfs verplicht door hun ‘Lichtend Baken’ genaamd Satan

 3. Ik kan het daarin niet geheel met u eens zijn.
  Dat (het voor uw gevoel) zolang duurt zal er mee te maken kunnen hebben dat wanneer je een goede zaak wilt hebben je met de juiste mensen,bewijzen,verklaringen enzovoorts moet komen en om dat voor elkaar te krijgen heeft dat gewoon tijd nodig dat is bij iedere strafzaak zo.
  Daarbij komt het gelukkig goed uit van wat er nu gebeurt in Amerika inz Fauci,Gates, Clintons enzo. Dus ik ben al lang blij dat het nog dit jaar begint dan ergens volgend jaar. Ik houd moed en wacht nog geduldig af want hoe meer fouten en uitspraken die de “leiders” nog gaan maken is alleen maar meer koren op de molen voor voor D’r. Reiner en zijn team.
  Dat gezegd te hebben groet ik u.

 4. Ik weet niet wie ik enger vind, onze eigen pro-prik Pierik of deze Fullmich.
  Laatstgenoemde is duidelijk ‘over his head’ en maakt er op zn Amerikaans een show van die hij zo lang mogelijk draaiende wil houden voor eigengewin. De échte skeptici (de mensen die de bemoeizucht van de overheid zat zijn) zitten vast tussen wal en schip en alle hoop op verlossing en terug naar normaal blijft uit.

 5. Wouw, wat een uitspraken! Reiner Fuellmich, Liliane Fischer en diverse andere mensen besteden wekelijks vele uren aan deze zaak, allemaal vrijwilligerswerk. Wat het zo hoopgevend maakt is juist dat zij het speurwerk niet in hun eentje doen, maar met vele advocaten in binnen en buitenland samen werken en internationaal wetenschappers, artsen en andere experts gehoord hebben. Inmiddels is er een berg aan bewijslast.
  Ik vind de suggestie dat we hier te maken hebben met vrijmetselarij en Satanisme ronduit kwalijk. Controlled opposition?

 6. – Vrijwilligerswerk waar grof geld aan gedoneerd wordt is geen vrijwilligerswerk.
  – Een berg bewijslast is van geen enkele waarde als de rechters van het tribunaal zelf ook tot de vrijmetselende satanisten behoren. De uitspraak staat al vast.
  – ‘Controlled opposition’ is inderdaad hoe men deze tactiek noemt: het naieve publiek valse hoop geven om zo tijd te winnen en mensen tegen elkaar uit te spelen.

  Maar we zullen zien wat Reiner uit z’n hoge vrijmetselaarshoed gaat toveren.

 7. Ongelofelijk dat het Cocidkartel hier al vol de aanval inzetten en Dhr.Füllmilch gaat beschuldigen, van hetgeen dat Covidkartel ofwel de elite en vrienden zelf zijn. Kijk naar de bewijzen die hij inmiddels heeft verzameld. Kijk naar diegenen die hem steunen. En die beschuldigd u hiermee tevens van datzelfde. Is u dat duidelijk. Ongegrond mensen beschuldigen van iets waar 0,0 bewijs van hebt is ronduit misdadig. Kan ook nog wel bij het lijstje misdaden. Ik kan mij niet het vermoeden onttrekken dat u bij die aangeklaagde groep behoord. Een kat in nood maalt rare sprongen. Het liegen van uw groep zijn we inmiddels wel gewend. Dhr Füllmilch doet dat niet. Alles wat hij zegt is met bewijzen afgedekt. Hou toch op. Het is voor jullie een verloren zaak. Accepteer dat. Dr waarheid komt aan het licht.

 8. Hoezo een kingebaar op 11:28. Hij doet zijn hand onder zijn kin en laat hem daar. Krankzinnigheid komt veel voor in elitekringen, door inteeld. Bent U familie?

 9. Precies! Füllmich is zeer grondig en professioneel bezig. Alles direct afschilderen als controlled opposition zo gauw er iets positiefs gebeurt is ronduit onzinnig en probeert er voor te zorgen dat de hoop van het verzet de grond ingeboord wordt. Gelukkig lukt dit steeds minder en neemt de kracht van de onderdrukte groep gestaag toe!

 10. mensen, deze man is zijn best aan het doen, niet te snel oordelen, we wachten af, blijf positief,de waarheid komt toch boven water.

 11. de kritische heren vergeten zeker de zaken die dhr Reiner Fuellmich met succes behandelden en won dus oordeel niet zo snel en verdiep je beter in de zaken

 12. Deze man is geweldig, al zo lang doorziet hij alles en vecht hij voor ons!

 13. https://nos.nl/artikel/2401648-nederlandse-corona-aanpak-leidde-tot-extra-sterfte-en-gezondheidsschade

  dus als ik het goed begrijp ligt er een rapportage tussentijdse evaluatie van KMPG
  https://home.kpmg/content/dam/kpmg/nl/pdf/2021/sectoren/dit-zijn-de-lessen-van-15-jaar-coronacrisis.pdf

  die beweerd dat er geen draaiboek was! ?.
  zie blz 6 onder a
  a Meer dan eens zijn we in deze pandemie verrast door het virus. Bijvoorbeeld bij de start van de pandemie toen er eigenlijk geen draaiboek klaarlag.

  wat is dit gvd dan?
  draaiboek LCI van voorgaande SARS uitbraken!
  https://lci.rivm.nl/richtlijnen/sars

  check ook gelijk de Wip.nl protocollen! Die nog geldig waren ondanks dat wip in 2017 was opgeheven!
  https://www.rivm.nl/werkgroep-infectie-preventie-wip
  https://www.rivm.nl/documenten/overzicht-persoonlijke-beschermingsmiddelen-bij-specifieke-micro-organismen-vwk

 14. (Vrijmetselarij=Verborgen Satanisme) je bent niet helemaal lekker in je kop prikkie gehad zeker? je snapt totaal hoe de dingen werken verdiep in de zaken voordat dingen zegt die totaal niet kloppen

 15. De meute is volledig gebrainwashed en wil de grondrechten van een minderheid vertrappen. Jammer dat dit in Polen is afgetrapt en niet in Duitsland of Oostenrijk. Verplichte vaccinatie met een gemankeerd experimenteel vaccin? Over mijn lijk!!

 16. Je kon wel eens gelijk hebben, dragen stropdas, kenners weten dat dit ook leugenknoop word genoemd!!

 17. Typische Mischa Kat kliek reactie. Alles behalve hunzelf en hun belachelijke verdachtmakingen is contolled opposition. Bah.

 18. Als de kankerpitten iemand beter weten als Reiner Fuelmich? Zo niet; houd dan de mond en pluk ook niet de vruchten. Beter nog! Haal een prikkie of twee.

 19. Mensen die zoveel negativiteit spuien en de schuld geven aan anderen, zitten vast in hun denken, wat niet bevorderlijk is voor het doorbreken van deze negatieve spiraal waar we in gewrongen zijn. Ergens staat dat als er ergens licht op schijnt, de duisternis vanzelf verdwijnt. We hebben al héél lang geleden geleerd op antwoorden en uitleg te vertrouwen, dat breekt ons nu op. Ik schrijf al jaren essays en columns en méér dan twee jaar terug schreef ik deze column, hoe toepasselijk voor nu: https://www.alwareness.org/ons-leersysteem-maakt-dom/

 20. Hoop dat ze het winnen tegen de slechte machten in deze wereld. Tribunaal vind in Den Haag plaats werd gezegd

 21. Heb je boek hier net gelezen. Erg goed en eerlijk verwoord. Ik vind dit geen gemakkelijke tijd en hoop dat er gauw een keerpunt komt. We zitten niet op dictatuur ertc te wachten. Hoop dus dat Reiner wint voor onze vrijheid

 22. Een heel goed artikel, wat ook opsomt hoe we vanaf onze jeugd de leugens moeten geloven die de scholen voortbrengen, om in het “systeem ” te passen.
  Dit is natuurlijk al heel lang zo..de angst voor controle verlies is ook de angst om los te laten en naar binnen te gaan, waar de vragen rijzen wat echt is en wie je bent, wat is de diepere connectie met alles om ons heen..
  Dan pas beginnen de eerste stappen naar innerlijke vrijheid, het doorzien van de conditionering…
  Annette

 23. Aan allen die Fuelmich een warm hart toedragen: stop met deze waanzin en keer je af van dit wanstaltige individu. Hij is het niet waard.
  De hele wereld zucht onder een ernstige pandemie en hier wordt de eerste de beste hufter de hemel in geprezen. Misselijkmakend.

 24. Ja, geloof het maar, het politiek tuig hadden van in het begin de mensenrechten overeenkomsten in hun kont gestoken & hun kont mee geveegd! Nu toch ook weer overal gewoon beroep mogen aantekenen tegen processen over de mensenrechten die mensen overal weer hebben gevoerd! Wat zijn die nog waard? Wat hadden ze met massa Nazi’s gedaan? Juist gered van de Neurenberg-codes & processen! Doen ze nu ook weer, dat verticaal staatisme mag men niets van vertrouwen of verwachten! Het volk moet zijn eigen macht gaan beheren & behouden met een horizontaal volksbestuur! Uw stem & rechten nooit meer afgeven aan staatisme!

 25. Ik heb zelf bij Pfizer Peer in Belgie een aanbieding moeten maken voor het plaatsen/monteren van 2 grote Vaccine lijnen dit was in juni 2019 en we moesten ze klaar hebben begin 2020 ik heb alle documentatie gekregen hier zaten ook grote vriesdrogers bij iets wat je volgens mij nodig hebt bij deze vaccines.
  Ik heb deze werkzaamheden niet uitgevoerd we waren misschien te duur of het had een andere reden maar voor mij staat achteraf wel vast dat het iets met Corona vaccine te maken had.
  Ik ben blij dat Fuelmich zich met deze zaken bezighoud en wens hem ook veel succes.

 26. Pour ma part, le travail fourni par Reiner Fuellmich est très long car il ne faut pas se tromper sur la manière de réussir, il faut vraiment réunir toutes les preuves qui ne peuvent pas être contestées mais il fallait aussi qu’il trouve des personnes au niveau justice qui n’avait aucun lien avec cette franc-maçonnerie (ce qui n’est pas une mince affaire non plus) pour pouvoir constituer justement un tribunal juste. Il ne faut pas oublier que ce marécage est profond et date quand on voit le monde qui en fait partie. C’est toute notre histoire qui doit nous être révélée et je plains les personnes qui on toujours fait confiance jusqu’à aujourd’hui à nos gouvernements, à nos médias tv ainsi qu’à nos seuls “scientifiques” qui auront à répondre un jour de leurs mensonges et de leurs actes. Je les plains car les vérités vont faire mal

 27. Tjonge jonge, je wentelt rond in aannames zonder enige poging om te verifieren of er bewijs voor is. Op 20 dec.heeft deze advokaat een toespraak gehouden waar ik geen aanwijsbaar teken vind van wat je deze man toekent, met nogal haat verspreidende woorden. Dan vier je je eigen feestje in het donker. Licht jezelf in, stel ik voor.
  Rainer voorspelde de resultaten van een Nuremberg Trial, eind van dit jaar. Luister naar het verslag.
  “The globalists will fall” Diverse uitspraken van het Berlijns Comitee, die zowel de ware aard van Covid-19 als van de PCR-test aantonen:
  http://www.bestnewshere.com

 28. Ik vertrouw die staatisme krombanken totaal niet! Heb bewijzen genoeg gezien dat ze corrupt zijn allemaal ook! Ze maken deel uit van datzelfde corrupte staatisme!

 29. Beste De Coster, niet opgevallen dat je hier op een nederlands forum zit? Vertaling alsjeblieft.

 30. Wanneer is het Trubinaal? Het is immers al eind december. Hoop dat er verandering in deze vreselijke situatie mag komen.

 31. Maar…wie zijn dat “domme schapenpubliek”.?
  Ik hoef geen antwoord op deze vraag,maar wil u op een geheel andere wijze tegemoed komen.
  Doodsimpel,wanneer men bedenkt,dat een figuur als Christian Drosten nog vrij rondloopt en zelfs zijn stem nog in de media laat horen.
  Als wij dan hierbij van Füllmichs goede bedoelingen willen uitgaan,klopt er dus iets niet.Het geheel maakt de indruk,alsof deze zaak in het prille beginstadium al gestrand is.Doodgeboren kindje!

 32. We leven in een spannende tijd. Een tijdperk waarin een nieuwe wereldorde aan zal breken. Maar anders dan de machthebbende elite en hun handlangers bekokstoofd hebben. In het opkomende bewustzijn is namelijk alleen plaats voor een liefdevol leven, vreugde, vrede en vrijheid. DAT is de nieuwe wereldorde. BEGREPEN!

 33. mee eens met jouw verhaal. Kijk maar wat er nu in Canada gebeurt, massale truckersopkomst. En gaan niet eerder weg voordat Trudeau weg is, of het volk de volledige vrijheid heeft teruggegeven.

 34. Onvoorstelbare gecreëerde situaties en weinige echt besef of kennis van hebben en gelukkig er toch nog dergelijke belangrijke website zijn, zoals “hetandernieuws.nl” Deze toevallig ontdekt heb, via (xandernieuws) is ook belangrijke informatieve website.

  Wens even kort van reportage in het Belgisch nationaal nieuws, nu ongeveer 15 jaar geleden nooit zal vergeten. Tijdens het nieuws, heeft iemand onbekend uit de biecht verklaart, tegen de reporter, hoe de elite te werk gaat. Deze geheime ondergrondse organisatie en deze, via bovengrondse organisatie veel invloed hebben, zie WEF-WHO en nog ander, maar mij nu niet herinneren.

  Deze elite organisatie, organiseren speciale feesten voor belangrijke Europese en erkende bekende wereldorganisaties. Het bewust opgezet uitnodig in Brussel in de omgeving van Europese Unie en hoofdzetel van Europa.

  De persoon verklaart aan de reporter, altijd met ingehuurde vrouwen te werkstellen en altijd in de kamers, spiegels worden voorzien. Reden is om op sluwe geraffineerde wijze, via verborgen camera’s en tegelijk overal afluister apparatuur op voorhand, altijd geplaatst worden. Om nadien te kunnen afpersen en deze opname die nooit mag bekend worden in openbaar of tegen deze belangrijke politieke beleidsmakers tegen hun gebruikt kan worden en hierdoor niet meer uit deze val kunnen geraken. Hoeven zelfs voor deze gedwongen opdrachten ook niets voor te betalen zelfs en kunnen ook niet meer ontvluchten.

  Bedoeling is in deze belangrijke politieke en van wereldorganisaties verantwoordelijke beleidsmakers kunnen beïnvloed -en of dergelijke. Dergelijke belangrijke personen, worden volgens opdracht verplicht worden, om hun vragen en opdrachten uit te voeren of zelfs financiële voordelen, t.o.v. wetten tegen te houden of zelfs te kunnen wijzigen en op afstand kunnen beïnvloed worden en op deze wijze kunnen bevoordelen. Onvoorstelbare sluwe en geraffineerde praktijken en hierdoor financiële regels of wetten kunnen bevoordelen en op deze wijze constant kunnen gemanipuleerd worden. Op deze geraffineerde wijze, steeds meer invloed naar hun hand weten te zetten en tegelijk ook steeds meer kunnen infiltreren en meer macht naar zich toe kunnen trekken en dit al vele jaren op deze sluwe en geraffineerde wijze steeds meer wordt toepast en steeds meer macht naar zich kunnen toetrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *