Café Weltschmerz

Eugenics: Het Masterplan – Erik Boomsma

In deze aflevering in de serie uitzendingen met Erik Boomsma, neemt hij ons mee in de wereld van de Eugenics Ideologie. Hij laat ons het historisch perspectief zien waartegen de actuele ontwikkelingen van Corona-maatregelen, medische experimenten met Covid-19 injecties, The Great Reset, Build Back Better en de New World Order moet worden gezien. Al vanaf halverwege de jaren 1800 is er een Upperclass (Elite) in the maatschappij nauw verbonden met deze Eugenics Ideologie, die streeft naar genetische rassenzuivering, rasverbetering en uiteindelijk ook depopulatie van de Wereld. Erik laat met een stevige onderbouwing zien, dat de huidige maatschappelijke ontwikkelingen niet los gezien kunnen worden van de ideologie van het Eugenics Genootschap. Vele zeer bekende personen uit de geschiedenis…, maar ook huidige zeer hoog geplaatste functionarissen maken deel uit van het Eugenics gedachtengoed. Het lijkt er zelfs op, zo laat Erik ons in deze uitzending zien, dat er doelbewust op aangestuurd wordt op – wat binnen de Eugenics Society aangeduid wordt met – “Uitdunning van de Kudde”. Een beangstigend, maar zeer realistische werkelijkheid.

(Visited 10.397 times, 1 visits today)
7 thoughts on “Eugenics: Het Masterplan – Erik Boomsma
 1. Dat er in Nederland voorstanders waren van genetische manipulatie heeft bij mijn weten te maken met proberen te voorkomen dat erfelijke ziekten aan gewenste kinderen zouden worden doorgegeven. Aanleiding tot ethische dilemma’s, jawel, maar ook gewenst door ouders zelf, die met een genetische afwijking zich toch wilden voorplanten.

 2. Ja deze mensen hebben grootse plannen, maar vóór die tijd gaat God ingrijpen

  Hij heeft een masterplan voor deze wereld, het zal niet lang meer duren dat hij ingrijpt in deze wereld d.m.v. oordelen

 3. Is deze Mr. Bill de anti-Christ of zijn belangrijkste marionet ????

 4. Het wrange is dat een bepaald select gezelschap zich boog over deze kwestie, vervolgens heet het dat de Nederlanders dit vonden. Heel vaak worden dit soort tactieken toegepast.

 5. Ik heb afgelopen tijd 2x heel hard moeten huilen…
  De 1e keer was toen ik – alweer een tijd geleden – de video van Tim Gielen “Totaaloverzicht The Great Reset” had bekeken, waardoor ik meteen begreep hoe de wereldorde in elkaar zit!
  Vandaag was het de 2e keer en moest ik nog harder huilen toen ik deze video met Erik Boomsma “Eugenics – het Masterplan” onder ogen kreeg…
  Niemand kan nog weg… we gaan er gewoon állemaal aan… geprikt of ongeprikt!!!
  En wel al héél snel… 😓😓😓
  Alleen een groot wonder kan ons nog redden…
  Ik dank Tim Gielen en Erik Boomsma, café Weltschmerz en alle anderen die dit mogelijk maakten, voor hun uiterst waardevolle en transparante informatie… de waarheid!!!
  En vooral voor hun enorme moed en menslievendheid om dit aan iedereen die dit weten wil wereldkundig te maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *