Overige

Slechte berichten uit Australië – Nederlands ondertiteld

In Australië is de zogenaamde E-QR inmiddels al ingevoerd. Niemand kan nog maar iets doen of kopen zonder deze nieuwe versie van de digitale slavenpas.

Locatie tracking en de volledige en totalitaire controle over de toegang en aankoopmogelijkheden van iedere (wereld)burger…

(Visited 57.445 times, 5 visits today)
40 thoughts on “Slechte berichten uit Australië – Nederlands ondertiteld
 1. ik woon in Victoria Australie en ik wist dit ook niet. tenminste niet dat deze regels zo ver zouden strekken en de mensn die net gevaccineerd zijn een ster opgeplakt krijgen. gewoon weg belachelijk en een zeer intensen schending van de mensen rechten. kan niet geloven dat dit er allemaal doorkomt. ik heb het gedeeld op mijn fb pagina en eens kijken of ik niet geboycot wordt door facebook. we zullen zien

 2. Lekker objectief verhaal. Hoe rui ik de mensen op. Slavenpas, wat een onzin. De mensen, die demonstreren regen de vaccinatie moeten zich diep schamen en is in de ziekenhuizen gaan kijken. Of nee. Doe maar niet. Daar komen alleen maar meer besmettingen van. Egoïsten.

 3. De overheid is lekker objectief wil je zeggen, bel eens een paar ziekenhuizen op om te vragen of het nu de ongevaccineerde zijn die nu volop in de ziekenhuizen liggen (zoals Hugo verkondigd zonder blikken of blozen) of dat het toch de gevaccineerde zijn. We worden al bijna twee jaar in een grote leugen gehouden. Hoe blind moet je zijn om het niet te zien wat er gaande is. Misschien ben jij wel de egoïst die niks onderzoekt op waarheid en meedoet met deze hele poppenkast.

 4. Steken jullie je kop nog lekker wat dieper in het zand, Fred S en grace Ton Welling. In Australië loopt dit als een zgn “trial”. Dit gaan ze in Europa en usa ook doen als we niet hier tegenin gaan.

 5. Laten we aardig blijven tegen elkaar. Vooral niet meegaan in een beleid dat burgers tegenover elkaar zet. Wij hebben een familielid in Australië geraadpleegd. Deze maatregelen werden bevestigd. Veel mensen bestellen daar hun dagelijkse boodschappen online omdat ze niet meer in winkels mogen komen.

  Op het moment dat o.a. artsen hun ongenoegen en ongerustheid gaan tonen moeten we alert zijn.
  Voor een kritisch geluid vanuit medische hoek kijk ik regelmatig op https://artsencollectief.nl, met 2.160 geverifieerde medici. Zullen toch niet allemaal wappie artsen zijn ;).
  Dit is wat zij bijvoorbeeld zeggen over de ethiek van de vaccinatiecampagne van farmaceutische industrie en overheid en het nut van vaccinatie bij (jonge) kinderen. Medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman zegt hierover: “Heb ook respect voor het feit dat ieder mens anders is, dat de een het misschien wel nodig heeft en de ander niet. Geef mensen daar een keuze in. En die keuze werd jongeren eigenlijk geheel ontnomen. Mensen zijn het ook gaan nemen om weer te kunnen dansen, om op vakantie te kunnen. Dat zijn allemaal niet de juiste redenen om een geneesmiddel te nemen. En ik vind het heel kwalijk dat dat op die manier is ingezet. De geneesmiddelenwet staat dat helemaal niet toe.”

  Over de persconferentie van 2 november jl.:
  “Het is medisch en ethisch ongehoord om de coronapas en de mondkapjes (verder) te verplichten. De argumentatie van het demissionair kabinet is onnavolgbaar. De maatregelen die het demissionair kabinet gezonde mensen oplegt, zorgen alleen maar voor schijnveiligheid, tweespalt en angst.” Dat stelt het Artsen Collectief naar aanleiding van de persconferentie van 2 november. De 2.160 artsen en medisch professionals roepen op tot gezond medisch verstand.
  Het Artsen Collectief vindt dat er nu na ruim anderhalf jaar moet worden geconcludeerd dat het coronavirus een virus is waar we mee moeten leren leven. “Deze crisis is geen coronacrisis, maar vooral een personeelscrisis in de zorg. Het kabinet ontloopt haar verantwoordelijkheid en dwingt mensen tot vrijheidsbeperkende maatregelen die niets met gezondheid te maken hebben”, aldus de medici.
  De huidige ziekenhuisbezetting als gevolg van Covid-19 behelst ongeveer 3,0% van de totale zorgvraag. Een toename van Covid-19 én influenza in het najaar was te verwachten. Het Artsen Collectief voorspelt daarbij dat het percentage gevaccineerden in het ziekenhuis binnen een maand enorm gaat toenemen. “In landen waar men eerder is begonnen met vaccineren, denk aan België en Wales (UK) liggen de ziekenhuizen al vol met gevaccineerde mensen”, aldus het bestuur van het collectief. “Hugo de Jonge spiegelt Nederland foute informatie voor door ongevaccineerde mensen als zondebok aan te wijzen. Er zijn helaas nu al meerdere Nederlandse ziekenhuizen die een ander beeld geven.”

  Geen verschil
  “Nieuwe studies tonen aan dat de bescherming tegen besmetting en besmettelijkheid al snel afnemen in het eerste half jaar na vaccinatie. Bescherming tegen ernstige ziekte houdt gelukkig langer aan, maar vaccineren buiten risicogroepen is op deze manier onbegonnen werk. Meer prikken geven van hetzelfde heeft geen zin. Boosters geven is geen oplossing. De tweespalt en angst die het kabinet actief creëert op basis van persoonlijke medische keuzes en het actief meewerken aan segregatie in onze maatschappij, is dan ook ontoelaatbaar.”
  Het (verder) verplicht stellen van de QR-code geeft de corona-vatbare groepen schijnveiligheid. Datzelfde geldt voor de mondkapjesplicht die het kabinet weer aangrijpt. “Er is onvoldoende bewijs dat mondkapjes significant bijdragen aan bescherming tegen virussen of tegen de verspreiding ervan. Door verkeerd gebruik komen schadelijke effecten steeds meer aan het licht. Als iemand zich veiliger voelt om zo’n kapje te dragen – zelfs buiten – moet hij daar vrij in zijn, maar verplichten is medisch en ethisch absurd.”

  ————————————————————

  Er komen steeds meer artsen die hun mond roeren:

  Uit RTV Zaanstreek: Vier SEH-artsen sturen brief naar Den Haag

  De oproep van vier artsen van de spoedeisende hulp is de volgende:
  Wij, vier Spoedeisende Hulp Artsen (SEH-artsen), spreken ons, op persoonlijke titel, uit tegen het huidige Coronabeleid. Volgende week worden er naar alle waarschijnlijkheid nieuwe ondoelmatige maatregelen opgelegd door dit demissionaire kabinet, terwijl het grootste probleem niet wordt aangepakt: het zorgcapaciteitsprobleem.

  Volledige artikel: https://ap.lc/iRyR1

  Ook de berichten van bestuurders van ziekenhuizen geven hoop: https://ap.lc/Vfjd7

  Professor Sunetra Gupta van de Oxford University zegt in een wat ouder bericht interessante dingen over overdracht van het virus door gevaccineerden én keurt het vaccineren van kinderen sterk af: “The vaccine doesn’t prevent from transmission…” :
  Volledig interview bij Skynews: https://youtu.be/rbXxvK1j_DA

  Tenslotte in het kader van het vaccineren van kinderen deze slinkse campagne van Pfizer: https://ap.lc/M9qug

 6. .
  Dit is hoe Australië er tegenwoordig uitziet. Het gaat nog verder…
  Australië als proeftuin voor de wereld.

  Hier in Europa is Italië het oefenland. Al wekenlang stakingen en tegensputtering tegen ziek beleid.
  Onze media zijn hierover stil.
  Logisch dat geen mens geïnformeerd wordt.
  Dit is het eindspel.
  Zo wordt onze wereld ingericht.
  blijf niet langer deugen, maar:
  Sta op!

 7. Omdat media staatsomroepen zijn. Gefinancierd door de overheid. Er is hele grote censuur. De overheid bepaalt wat je we te Zien en te horen krijgen. Er zijn. Nog maar handje vol pers bureau s echt onafhankelijk. Groot gedeelte is in handen met aandelen van de rijkste 1,,,% die onze politiek als marionette poppen aan de touwtjes trekken.

 8. Laat jij je maar lekker injecteren, dombo zeker nog nooit in je miserabele leven verder gekeken dan je neus lang is, door schapen zo als jij gaat alles kapot. Welterusten slaapmuts. 🖕🖕🖕🖕

 9. Omdat ze niet willen dat je het weet, zodat ze het zonder al te veel problemen hier ook door kunnen voeren!

 10. Stop negatieve reacties. Het is energie voor fred.
  En dejehaaltjezelf naar een lagere frequentie. En daardoor het collectief van hogere energie tekort doen.
  Australië gaat dr oplossing en bevrijding leveren voor heel de wereld.
  Stuur licht naar de worstelende mensen daar.

 11. Beste Ton dat is dus het grote probleem wat wij(de wappies) al ruim een jaar lang roepen.
  Wij mogen het niet weten omdat je anders hun zo geliefde prik plus QR code niet haalt en ze dus geen totale controle over ons kunnen krijgen
  Daarom mogen wij niks weten en is er daarom zoveel censuur

 12. Ed in Amerika zijn ze daar al mee bezig
  Ook kinderen vanaf 5á6 krijgen nu al vaccinaties

 13. Toen staarde hij naar zijn telefoon
  Voor hem heel gewoon
  Terwijl hij werd toegesproken
  Met baard én aftershave, hij had nog nooit zo lekker geroken..

 14. Hij was
  En nee dit is geen kul

  Een medisch onbenul

  Wat voor een kleur heeft Piet dit jaar?
  Al dat “verstandelijk” gebabbel is een groot gevaar!

 15. Denk niet dat dit eeuwig duurt. Een USA econoom , Amstrong, zei dit; Een stel ouderen met middeleeuwse ideeen om met de laars op de nek de samenleving naar je hand zetten a la Claus Swab en degenen die hem aanstureen, (hij opereeert niet zelfstandig) kan niet in deze tijd. Er is teveel individualisme en vrijheids drang nu. De protesten zwellen aan. Natuurlijk zijn ze hardnekkig. En volgens Edgar Caycey, de beroemde einde der tijden profeet, duizend keer beter dan Nostradamus,; Europa zal worden vernietigd door de hebzucht van enkelingen. (Maar dat wil niet zeggen dat de beheersing van de mensheid door de controle via nanodeeltjes en Microsoft doorgaat). Hier een andere voorspelling; Na een warme winter vliegt men elkaar in de haren in Italie, dat slaat dan over naar Spanje en vandaar over geheel Europa. dat betekent volgens mij Dan dat vele hardnekkige schuldigen worden opgeknoopt door de woede van de volkeren. Dat zal hoogst waarschijnlijk na de winter zijn, dus deze winter van 2021. Kan niet missen zou ik denken.

 16. Een dienaar van het volk?
  Hij maakt het steeds bang!
  Met duivels genoegen heeft hij het in de tang.

  Een inwendig stemmetje kan Hugo niet horen.
  Dedain smoorde het in zijn ivoren toren.

  Vervuld van zichzelf, hoe houdt hij het vol?
  Wat is hem beloofd voor t spelen van deez’ rol?

 17. Misschien is het wel gewoon niet waar wat hij zegt. Goed wat aan fact-checking te doen, voor je iets gelooft…

 18. Beste Gert, Ik ben erg blij met jouw reactie :
  In liefde elkaar benaderen, geen verwijten en toch een andere geluid dan de mainstream.

  Dank, Jan de Hoop

 19. U bent eerder de egoïst door het te vertikken de echte bronnen te raadplegen in plaats van de leugenachtige media en politici. U houdt daarmee het probleem in stand. Neem eens de moeite om echte wetenschappelijke artikelen te lezen op websites als nature, the lancet of university of Oxford en bekijk de officiële cijfers een van instellingen zoals NICE, Lareb en Vaers. Waarom is dat teveel moeite als u van mening bent dat we in een crisis zitten? Toon wat initiatief zou ik zeggen.

 20. Dit is een officiële site van de autoriteiten in Victoria. De pastoor maakt een fout in het boetebedrag voor kinderen voor het niet dragen van een mondmasker (hij noemt de maximum bedragen voor mogelijke andere overtredingen(?) De andere bedragen kloppen tot op de $-cent. Het verloop der dingen, de gebruikte methoden, de termen; het lijkt wel erg veel op wat er hier in Europa (en de rest van de wereld) aan het gebeuren is. De man komt op mij geloofwaardig over.
  Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen, gevaccineerd of ongevaccineerd, opstaan tegen de medische tweedeling (2G en QR-controle maatschappij als geheel) en de nieuwe digitale dictatuur die aan het ontstaan is. Een parallelle samenleving zal een ramp betekenen voor alle burgers.
  https://www.coronavirus.vic.gov.au/fines-enforcement-and-reporting

 21. Hahaha yeah your right and probably they got they’re info from the media oh the same as bad bad China where it all started!!!

 22. De mensen die die kutspuit genomen omdat ze dan van het gezeik af waren en oh ik moet wel op vakantie! Dat zijn pas egoisten en dan hebben we het nog niet over de mensen gehad die willens en wetens besmet zijn maar wel overal naar toe gaan.

 23. Bohmier…
  Mss kun je zelf wat fact checking doen? Er zijn vele contacten met Australiërs die al 1.5 jaar berichten en beelden delen, die deze horror bevestigen. Al maanden en.maanden en maanden. Er wordt zelfs met rubberen kogels op vreedzame demonstranten geschoten, van achteren!!! De staatsmedia zwijgt hierover. Zoals over zoveel wat hen niet past om de Big Reset agenda uit te rollen…
  Check de facts….

 24. Fred S….Beter maak je je huiswerk over wat er daadwérkelijk gaande is ipv van dergelijke hatelijke berichten te posten…

 25. Mensen kijken me ook gek aan als ik zeg dat het beter is alle weffers af te schieten uit humanitair
  oogpunt in de grootste genocide in de mensheid.
  Dit gebeurt ook hier en als je nu niet optrekt tegen genoemde MOORDENAARS!

  Hier de voortzetting van het derde rijk, pak de wapens!

  Wat denk je bij een depopulatie-agenda?
  Kunnen we ons beter doodvechten dan laten doodspuiten?

  Kabinetsleden voeren genadeloos de agenda van Klaus Schwab en de mondiale criminelen uit:
  -+ -+ -+ -+ -+ RIP -+ -+ Memento Mori -+ Ipsos Mori (verkiezingsfraude) -+ –+ [ O-<–<]
  niets bezitten en gelukkig zijn?

  Met Huig Plug: NIET VERGETEN!

  Prent deze lui in je grafeenoxidevrije brein,
  voor een tribunale afrekening!

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros Agenda Contributor | World Economic Forum
  Dan Andrews – Agenda Contributor | World Economic (Australia) ******************************
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sheila Warren – Agenda Contributor | World Economic Forum

  DAVID ROCKEFELLER FELLOW
  Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

  Sharon Dijksma | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Bruno Bruins | World Economic Forum
  Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt <—————)
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Emmanuel Macron | World Economic Forum
  Angela Merkel | World Economic Forum
  Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
  Danny Rothschild | World Economic Forum

  Sympathisanten depopulatieagenda:
  +Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
  +Jesse Klaver (klimaathype en voorstander van meer homo's in de politiek)
  +Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)

  Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt nepvaccin in stand)
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen

  WAKKER worden: LANDVERRAAD door kamerleden en kabinet.
  Onder oorlogsrecht veroordeling door een militair tribunaal.

  PS Gezondheidszorg wordt bij Schwab cs vervangen door pillen,
  prikken en hetzelf printen van organen voor tranplantatie! Werkelijk
  de grootste gekken en criminelen aan de macht. Een aantal niet geprikten
  wordt geserveerd voor orgaangebruik door ‘de elite’ zoals het er nu uit ziet.
  Onteigening alle boeren en CO2-paspoorten, verwacht ik in januari 2022.

  *) Zoon van Ferd.
  **) https://thelifeofcarri.com/2021/09/09/who-runs-the-world-blackrock-and-vanguard/

 26. Die dictatuur IS er al. Adolf Hitler had zonder enige twijffel MET de Rockefellers uitgeschakeld
  moeten worden in 1934.
  We zien WEER hoe dom en opportinistisch het gros is.
  Bewapen je, dit tuig krijg je alleen weg met hun eigen middelen en dat is helaas opsluiten en helaas soms moord.
  Dit is geen bedreiging aan wie dan ook speciaal, want dat houd ik voor me.
  Maar weet dat dat de dossiers, ook na de grote strijd, klaar liggen.

 27. Ik heb het 10 minuten filmpje van de asian-australian gefact-checked d.m.v. doorsturen naar mijn familie in Victoria en is this for real gevraagd.
  Als antwoord kreeg ik (copy/paste): Hi Elle yes we’re living under this dictatorship ! Mental health issues at an all time high. Tried to call xxx

 28. Dag Bohmier
  Ik heb het 10 minuten filmpje van de asian-australian gefact-checked d.m.v. doorsturen naar mijn familie in Victoria en is this for real gevraagd.
  Als antwoord kreeg ik (copy/paste): Hi Elle yes we’re living under this dictatorship ! Mental health issues at an all time high. Tried to call xxx

 29. Dag Ype, ik heb het 10 minuten filmpje van de asian-australian gefact-checked d.m.v. doorsturen naar mijn familie in Victoria en is this for real gevraagd.
  Als antwoord kreeg ik (copy/paste): Hi Elle yes we’re living under this dictatorship ! Mental health issues at an all time high. Tried to call xxx

 30. Sureeeeeee you’re an Aussie, and therefor you don’t know where we get out STORIES from…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *