Overige

Ivan Vilibor Sinčić, lid van het Europese parlement: prikjes mogen niet verplicht worden – Engels ondertiteld

5 thoughts on “Ivan Vilibor Sinčić, lid van het Europese parlement: prikjes mogen niet verplicht worden – Engels ondertiteld
 1. We hebben te doen met een politieke maffia. Die was altijd aanwezig maar we zagen het niet. Het werd verborgen gehouden door een meeheulende media en een politiek systeem dat alleen aan de buitenkant democratisch was. De poppetjes waarop gestemd werd werden door onzichtbare macht in stelling gebracht. Partijen als Vlaams Belang en ook de PVV werden in stelling gebracht door de onzichtbare machten om miljoenen ontevreden kiezers op een zijspoor te zetten in de waan dat hun stem zin had. De onzichtbare machten bepaalden wie politiek naar voren geschoven werd. Niet de kiezer die werd voor de gek gehouden. Wetten doen er niet meer toe. Eerst werd nog gedaan of wetten ertoe deden maar nu zijn we in een fase aangeland dat zelfs de schijn niet meer opgehouden wordt. Ze zijn achter het gordijn vandaan gekomen en het is een kwestie van tijd en er zal geweld gebruikt worden om hun globalistisch plan van een NWO door te drukken. Stoppen kunnen ze niet meer en ik voorspel dat er bloedbaden zullen volgen.

 2. Prikjes , prikjes , deze onschuldig klinkende benaming is hier helemaal niet toepasselijk en is ingegeven door de het onophoudelijk gebruik ervan door MSM.
  Het zijn INJECTIES, experimentele injecties, chantage injecties, garantieloze injecties, en in sommige gevallen dodelijke injecties .

 3. Ben met je eens dat zekere partijen gewoon bliksemafleiders zijn. Zo vertrouw ik Agema met haar boosters totaal niet.
  Volt is gekocht door Soros cs. D66 is totaal door het WEF gecontroleerd. D66 was al gekocht door de bilderbergers tijdens
  de ‘betuwelijn’, als onnozelaar was ik toen nog lid en diende milieumoties in die na aanname in de prullenbak van de aantredende
  Pechtolds verdwenen. Chantage met sex, omkoping, laster, intimidatie was toen al heel gewoon volgens de ‘ingewijden’.!
  Ook ik voorzie dat we hier alleen uit kunnen komen door ouderwets verzet in balkanstijl en dat schone handen een relatief begrip blijft.
  Over BBB durf ik nog niets te zeggen omdat ik in het duister (relatief) tast over de financiering van de partij, maar consequent om
  de vaccindodencijfers heenzeilen doet mij vrezen. Verder nooit antwoord gehad op harde vaccindata die ik naar Caroline stuurde.
  Haga en Gideon pikten wel alles op. Haga soms wel erg een gentlemen.
  FvD is thans nog het meest feitelijk en dus ook zwaar aangevallen.

  Het liefst trek ik mij terug met een hongaarse viool,
  maar kan uit zorg de strijd niet laten.

 4. Deze man toont de oprechtheid van Tito.
  Deze geluiden geven hoop! Een traantje
  of wat rolden over mijn wang en beelden
  van het gastvrije Zagreb kwamen boven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *