Overige

Headwind2 – The debate – Nederlands ondertiteld

In deze derde aflevering van de documentaireserie Headwind debatteren dr Robert Malone en dr Geert Vanden Bossche over de toekomst. Welke weg zal het virus volgen? Wat zijn de (voorspelbare?) reacties daarop van de overheden? Wat met de nieuwe meer besmettelijke en virulente stammen die Geert Vanden Bossche voorspelde in de vorige aflevering van Tegenwind? Is dr. Malone het daar mee eens? En uiteraard hebben de twee wetenschappers het ook over de effecten van het onafgebroken boosteren met vaccins. Wat zullen de consequenties daarvan zijn? En wat kunnen we doen tegen de kindervaccinatie, die beide heren niet meer of minder een misdaad tegen de menselijkheid noemen.

Dr. Malone en dr. Vanden Bossche ontmoeten elkaar voor het eerst en debatteren over al deze kwesties, met het prachtige landschap van Zuid-Spanje als prachtige achtergrond.

In deze wereld kun je zomaar ineens een social media ban te pakken hebben. Op Facebook bijvoorbeeld, of Twitter. Belangrijk dus om te weten hoe en via welke social media je ons kunt volgen!

Facebook – https://www.facebook.com/hetanderenieuwsnl

Facebook zusterpagina : https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

Signal: https://signal.group/#CjQKIM1nl2X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Natuurlijk via www.hetanderenieuws.nl

En via het censuurvrije Vriendenplek.nl  https://vriendenplek.nl/HetAndereNieuws
Hier kun je in vrijheid reageren en communiceren!

(Visited 1.429 times, 1 visits today)
4 thoughts on “Headwind2 – The debate – Nederlands ondertiteld
 1. Zeer interessant. Ik heb grote bewondering voor deze twee dokters. Ik heb wel een opmerking over de vertaling van iets dat ik toevallig opmerkte. De vertaling had het over “Russische” vaccins, maar dat was niet wat Dr. Malone zei. Hij zei “rushed” (gehaast) vaccin.

 2. Ik blijf die Geert een ongelofelijke slijmjurk vinden en vind het onverantwoordelijk dat hij die experimentele rotzooi vaccin blijft noemen en blijft benadrukken dat die troep ernstige ziekte zou voorkomen (niet in dit gesprek maar overal elders waar je hem ziet)

  Van ome geert ook geen slecht woord over multi”talent” gates en die bangmakerij van 2020 blijft hij ook nog eens “pandemie” noemen..
  Hij is vals, stekelblind of een soort autistische vakidioot met een ernstig vernauwde tunnelvisie die theoretisch uitgedachte, digitaal ontwikkelde shittroep “vaccin” noemt. Al helemaal vergeten wat die term tot 2020 betekende

  Jaja, geert, AMEHOELA ga maar gauw weer kruipen voor bill gates en hou je bek.
  Degenen die in het begin naar je hadden moeten luisteren hadden schijt aan je en lachen je nog steeds uit.
  Wil je nou alsnog erkenning van het “publiek”?
  Halfzachte Wijsneus!

 3. Dat is een vrij forse fout in die vertaling zeg!
  Zeker in het huidige tijdsgewricht!
  En trouwens, VACCINS zijn het zeer zeker niet.
  Dat is ernstig en misleidend: taalmisbruik.
  Gewoon, een gifspuit.
  Noem het wat het is.

  Al doet het mij zeer, mijn enige kind
  was ook zo onwijs, alles te geloven,
  en ik kon niks beginnen.
  Reken maar dat ik gesmeekt heb!

 4. Ik ken dat gevoel! Mijn familie ook allemaal braaf ingeënt. Ik hoop dat er geen ernstige gevolgen zijn, maar ze gaan ook maar door met boosters. Iedere booster verzwakt je eigen natuurlijke immuunsysteem meer. Ze willen of kunnen het niet zien want ze kijken niet verder dan de msm. 😢

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *