Overige

Het Andere Nieuws – Volg jij ons al?

We leven in een tijd waarin social media niet meer weg te denken is als vorm van snelle “vrije” communicatie. “Vrije” tussen haakjes, want de censuur blijft keihard om zich heen slaan. Nu is censuur per definitie fout, maar het is dubbel fout als het geïnitieerd wordt door de zittende machthebbers. Al snel rijst de vraag: waarom plegen de zittende machthebbers censuur?  Het antwoord is uiterst simpel, omdat ze iets te verbergen hebben. En dus verpak je het in een mooi woord en noem je het als machthebber:  “desinformatie”. Een woord dat je de rillingen over de rug doet lopen. Een actie van een “slager keurt zijn eigen vlees”. Kortom, een regering die gaat spreken over “desinformatie”, gewoon censuur toepassen dus, is zeer onbetrouwbaar. Wij doen daar niet aan mee, no way! Net als een ieder heeft u recht op alle kanten van het verhaal. Pas dan kunt u een goed beeld vormen over hetgeen er speelt.

Verspreiden wij dan alleen maar de waarheid? O nee, natuurlijk niet, simpel omdat wij dat ook niet weten, maar we wijzen slechts naar een ander verhaal. U kunt prima zelf inschatten wat u moet met deze informatie, nogmaals, wij wijzen er slechts naar.

Terug naar social media. Het Andere Nieuws is op verschillende manier te volgen. We hebben deze recent uitgebreid, we noemen ze nog even:

Inmiddels hebben we twee groepen op Signal. Groep 1 https://signal.group/#CjQKIMnl

X7j2IR14jVOIoymzMQ7MhrTepl1tHa6sY9iGAeEhAtOxM8SH-WeeuU430-wvSe

Deze groep heeft regelmatig het maximum bereik van 1000 leden, vandaar de uitwijk naar een tweede Signal kanaal. Groep 2: https://signal.group/#CjQKIN8Hi3DUBfV7RSX3WQLvthuGQRrt5PQuZp3jtVUo_LFJEhCohjtqAahO2qYhJlLHWtIT 

Daarnaast hebben we op veler verzoek ook een Telegram kanaal geopend. Deze vindt u hier: https://t.me/+8W_XSyRrxhw2MTI0

Dan hebben we nog een doodbloedend facebook back-up kanaal, deze houden we nog even aan zolang dat mag van facebook: https://www.facebook.com/wijzijnhetSpuugzat

En natuurlijk doen wij ook even een stukje  “de slager keurt zijn eigen vlees”:-)

De beste manier om uit de nare censuur te stappen is Vriendenplek.nl . Gewoon met duizenden gelijkgestemden spreken over de onderwerpen die jij belangrijk vindt, verbinding maken, je eigen groep(en) beginnen of een eigen pagina. Hier geen censuur, we zijn ook niet geïnteresseerd in je persoonlijke gegevens, en reclame zal je niet vinden. Kortom, vrijheid zoals deze hoort te zijn, volledig en onvoorwaardelijk vrij!

Een account is en blijft gratis en kun je hier aanmaken: https://vriendenplek.nl/ en je kunt dan ons gewoon volgen, gewoon doen dus!

(Visited 433 times, 1 visits today)